Denne bolig er desværre blevet udlejet

Ubegrænset leje af 3-vær. lejlighed i Aarhus C Lejebolig

Aarhus C Aarhus 8000
9.317,-
Depositum 27.951,-

Denne bolig er desværre blevet udlejet

  • Ubegrænset
  • Lejlighed
  • 65 M2
  • 3
  • 27.951,-
  • 01-10-2019
  • Ikke oplyst
  • 600,-

Beskrivelse

Lejeperiode: Ubegrænset.
Ledig fra: 01-10-2019.
Gadenavn: Dirch Passers Gade.

Boligen udlejes og administreres af et professionelt ejendomsselskab.

3-værelses lejlighed i Århus
Drømmer du om at bo i hjertet af Aarhus? Tæt på det pulserende byliv, men samtidig tæt på naturskønne områder? Så er Trianglen det rigtige valg for dig!

Trianglen ligger i hjertet af Aarhus' nye kreative brokvarter, Trekanten. Her kommer du til at bo tæt på Aarhus midtby, indkøbsmuligheder samt uddannelsessteder, som danner de bedste rammer for en hverdag, uanset om du er single, et par eller en familie.

Trianglen er en arkitektonisk smuk karreì-bebyggelse ved det gamle godsbaneareal. Lejlighederne beliggende på Dirch Passers Gade 16 og 26 byder på både 2-værelses, 3-værelses og 4-værelses boliger.

Boligerne fremstår indbydende med store vinduesparter, lyse trægulve og et fantastisk lysindfald. Ydermere har lejlighederne sydvendte altaner, hvor solen kan nydes langt ud på aftentimerne. Alle lejligheder har gulvvarme overalt og én eller to altaner. Dertil en funktionel indretning med entré, værelser, badeværelse og køkken/stuealrum. Køkkenet står stilrent med hvide elementer og alt i hårde hvidevarer. Badeværelset er klinket i gråt med hvide vægge og står med vaskesøjle. Indretningen er delevenlig og alle kvadratmetre er godt udnyttet.

Fra begge opgange får du, som kommende lejer, direkte adgang til den store fælles tagterrasse samt orangeri, hvorfra der er en fantastisk udsigt over Godsbanen. Gårdrummet i Trianglen etableres, så det indbyder til fællesskab og leg for både børn og voksne.

Trianglen har det hele – byliv, natur og historie. Gamle godsbygninger smelter sammen med det nye moderne byggeri og skaber en spændende bydel præget af kultur og kreativitet. Velkommen til!

Boligfaciliteter:
- Depotrum
- Emhætte
- Fryser
- Komfur
- Køkken
- Køleskab
- Opvaskemaskine
- Tørretumbler
- Vaskemaskine

Ejendomsfaciliteter:
- Cykelparkering
- Fælles tagterrasse
- Gårdhave
- Husdyr forbudt
- Internet
- Porttelefon

Lignende boliger