Denne bolig er desværre blevet udlejet

Ubegrænset leje af 3-vær. lejlighed i København SV Lejebolig

København SV København 2450
12.785,-
Depositum 38.355,-

Denne bolig er desværre blevet udlejet

  • Ubegrænset
  • Lejlighed
  • 95 M2
  • 3
  • 38.355,-
  • 01-04-2019
  • Ikke oplyst
  • 1.069,-

Beskrivelse

Lejeperiode: Ubegrænset.
Ledig fra: 01-04-2019.
Gadenavn: Frederikskaj.

Boligen udlejes og administreres af et professionelt ejendomsselskab.

3-værelses lejlighed i København SV

Frederikskaj 2 ligger perfekt tæt på by, tilbagetrukket fra vejen. Bebyggelsen ligger direkte på kajen, kun få minutters kørsel fra centrum og med kun 1 kilometer til motorvejen. Der er vandudsigt fra hver eneste bolig. Hertil er der parkeringsplads lige ved ejendommen, samt aflåst, overdækket cykelparkering.

Der er mulighed for leje af fælleshus ned til vandet med både soveværelser og festlokale. Dertil er der mulighed for at leje bådplads i marinaen.

Som om alt dette ikke var nok, er der også kajaklaug, hvor der er mulighed for at få adgang til delekajakker og vinterbadelaug, som snart etablerer en flydende sauna i marinaen.

Fælles for alle boliger er, at vinduespartierne er store, lejlighederne er lyse og med god udsigt.

Alle lejligheder står med lyse egetræsgulve og byder på funktionelle køkkenalrum med hvide elementer og sorte granit bordplader, samt alt i hårde hvidevarer. Badeværelserne står med flotte mørke klinker og hvide vægge og indeholder også vaskemaskine og tørretumbler.

Ligeledes er der i næsten alle boliger enten en eller to store altaner med plads til masser af planter i krukker. I stueetagen har hver lejlighed egen terrasse og havestykke, hvor man kan nyde udendørs måltider på lune aftener og sommerdage i egen liggestol.

Lejlighederne varierer i størrelse, hvilket gør dem interessante både for børnefamilien, der har behov har et ekstra værelse, og for familien med voksne børn, der har behov for at downsize

Boligfaciliteter:
- Depotrum
- Emhætte
- Fryser
- Komfur
- Køkken
- Køleskab
- Opvaskemaskine
- Toilet
- Tørretumbler
- Vaskemaskine

Ejendomsfaciliteter:
- Cykelparkering
- Elevator
- Fælleslokale
- Husdyr forbudt
- Kabel TV
- Parkering

Lignende boliger