Denne bolig er desværre blevet udlejet

Værelse i 2-værelses udlejes i det centrale Aarhus Lejebolig

Aarhus C Aarhus 8000
3.600,-
Depositum 7.200,-

Denne bolig er desværre blevet udlejet

  • Ubegrænset
  • Værelse
  • 12 M2
  • 1
  • 7.200,-
  • 15 8 2018
  • Ikke oplyst
  • Ikke oplyst

Beskrivelse

Da min roomie gennem seks år har valgt at søge nye græsgange i det fynske, søger jeg en ny til indflytning i august.
Lejligheden ligger ved Harald Jensens Plads og er altså i gå-afstand til banegården og et midtpunkt for mange af byens busser til bl.a. universitet. Derudover er Netto, Fakta og Meny inden for 5 minutters gang, og der er take-away nok i området til at tilfredsstille selv den mest kræsne amerikaner.
Lejligheden har ny-renoveret badeværelse, køkken og vigtigst af alt - opvaskemaskine. Desuden er der fri adgang til vaskekælder med vaskemaskine og tørretumbler, som der ikke er langt til grundet placering i hævet stuehøjde. Lejligheden er i alt på 58kvm og består af 2 værelser - et til hver og ganske delevenlig.

Du kommer til at bo med mig, som er en stille og rolig fyr, der er nem at omgås og som til daglig læser til civilingeniør på Aarhus Universitet, hvilket størstedelen af dagligdagen går med. Derudover går jeg meget op i musik, og en amatørudgave af Wonderwall på guitar bør ikke skræmme dig væk ;-)

Det forventes af dig, at du opfylder de gængse roomie-klicheer - dvs. har et fornuftigt forhold til rengøring, fester, gensidig respekt og lukkede døre, men samtidig er frisk på en kold bajer, en film eller fodboldkamp i ny og næ. Det forventes, at der tages del i fælles oprydning/rengøring, og at basale varer (opvaskebørste, fluesmækker etc) er et fælles ansvar.
Det er en fordel, men ikke et krav, at du er studerende og har prøvet at bo ude før.

Huslejen ligger på 3600,- inkl. vand og varme. Dertil kommer TV/internet, som ligger på ca. 250,- pr. mand - regningen splitter vi bare pr. kvartal. Derudover har du mulighed for at blive en del af Danmarks billigste indboforsikring. Udover depositum tænker jeg en forudbetalt husleje på en måned.
Indflytning er umiddelbart 15. august, men datoen er fleksibel lige p.t.

Send en besked og fortæl lidt om dig selv, så ser vi hvad, der sker - ser frem til at høre fra dig! :-)

Lignende boliger