Værelse til leje med fantastisk beliggenhed på Vesterbro - KBH V Lejebolig

København V København 1620
5.000,-
Depositum 10.000,-
  • Under 12 mdr
  • Værelse
  • 130 M2
  • 4
  • 10.000,-
  • 2 1 2020
  • Ikke oplyst
  • Ikke oplyst

Beskrivelse

Udlejer et værelse på enten 10 eller 18 m2 i en skøn 130 m2 lejlighed på 3. sal (øverste etage i ejendommen) på Vesterbrogade til indflytning 2/1 2020.

Lige i hjertet af Vesterbro gemmer sig denne hyggelige juvel i en fantastisk fredelig baggård til Vesterbrogade.

Hyggelig og velindrettet lejlighed, som fremstår lys og super rummelig. Det store køkkenstueareal danner en god ramme for god adspredelse efter en lang, strabadserende dag. Det funktionelle køkken indeholder god skabsplads, komfur, køle/fryseskab, emhætte samt opvaskemaskine. Det rummelige badeværelse byder på separat bruseniche.

Altan ud til oaseagtig, smuk og stille baggård. Perfekt til alle måltider i de varme og milde sæsoner.

Hvis du ønsker at bo i et stille og roligt kvarter i hjertet af Vesterbro, så velkommen hjem!

Du vil bo sammen med mig og min roommate Julia. Lejligheden består af 3 soveværelser - 2 mindre soveværelser på ca. 10 m2 med 140 cm bred seng og et stort soveværelse på ca. 18 m2.

Ved leje af et lille soveværelse vil lejen være 5.000,- om måneden (Alt inklusivt – dvs. vand, varme, el, internet, tv etc.) Ved leje af det store soveværelse vil lejen være 7.500,-. I første omgang frem til 1/4 2020 med mulighed for forlængelse. En måneds opsigelse, der gælder begge veje.

Om mig selv. Jeg er 33 år. Selvstændig. Jeg tilbringer selv meget tid i lejligheden. Er et meget roligt, åbensindet gemyt. For mig er det vigtigste, at hjemmet er en base, der skal give én følelsen af fri mulighed for at slappe trygt af, lade energi op samt nul forpligtelser udover opretholdelse af renlighed og orden.

En kort beskrivelse af hvem du er og hvad du laver vil naturligvis være vældig værdsat. Jeg gennemlæser alle henvendelser og forventer at have et svar klar senest d.10. dec.

Lignende boliger