Søger du lige nu efter en lejebolig - og vil det være oplagt, for dig at vælge at bo i en by som Herlev? Så puds brillerne og kig grundig på denne side. MinLejebolig har samlet et stort kartotek med ledige lejeboliger, som blot står og venter på en potentiel lejer.


Lejebolig i Herlev

Uanset om du søger en lejebolig i form af et værelse, en mindre eller større lejlighed eller måske et hus, så står MinLejeBolig klar til at hjælpe! Vores mission er nemlig, at hjælpe boligsøgende med at finde deres nye hjem i form af en lejebolig.

Er du i den omvendte situation, at det er DIG som gerne vil leje et værelse, en større eller mindre leje lejlighed eller måske endda et hus ud? Så opret endelig din boligen her på portalen. Har du spørgsmål eller brug for hjælp, så sidder vi klar i supporten.

I denne tekst kan du blive klogere på at bo i byen Herlev, der ligger som en bydel i Storkøbenhavn. Byen huser 28.929 indbyggere (data fra 2020) og er kun 11 kilometer nordvest fra det indre Københavns centrum.

Steder hvor der typisk er søgninger på lejeboliger i eller omkring Herlev omegn er eksempelvis: Lejebolig Hørkær, lejebolig Glødelampen, lejebolig Ringvej, lejebolig Frimærket, lejebolig 3b, lejebolig Harlev og lejebolig Nørre Herlev.

Afhængig af hvad du søger i din kommende bolig, vil nogle af ovenstående områder passe bedre til dig end andre. Vil du tjekke områderne ud? Så kør med fordel en søndagstur rundt i området og få fornemmelsen af, hvordan det er at være der.

Leder du efter lejligheder i Herlev Kommune, som er til salg, men har du ikke prøvet at bo i området før? Så kan vi anbefale at leje en lejlighed, som matcher de kriterier du har til et hus eller lejlighed. Det er nemlig en relativ billig måde, at finde ud af om du har lyst til at bo i denne fine by, mange år frem.

Livet med en lejebolig i Herlev

Livet med en lejebolig i Herlev byder på mange muligheder for, at få et arbejde som ligger tæt på din bolig. Blot internt i Kommunen findes der mere med 20.000 arbejdspladser, som er godt placeret indenfor byens cirkel.

Ikke desto mindre er beliggenheden af Herlev solidt placeret i hjertet af hovedstadsregionen.

Det betyder, at du nemt vil kunne komme til og fra indre by, hvis et arbejde dér frister dig mere. Efter arbejde kan du trække dig tilbage til Herlev, som er en yderst børnevenlig by med ro og orden, og hvor der er plads til leg og sjove aktiviteter for både, børn, unge, voksne og ældre.

Spørger du en indbygger i Herlev om, hvordan det er at bo der vil du højst sandsynligt få et svar i stil med: Vi har en god infrastruktur, det er nemt at komme til både København eller Vestegnen endvidere er der hurtig adgang til motorvejen, og fine indkøbs- og shoppingmuligheder i Herlev centret eller Herlev Bymidte.

Studerende i Herlev

Rigtig mange finder hvert år en lejebolig i Herlev, i forbindelse med at de er blevet optaget på deres drømmestudie. At bo og studere i samme by giver nogle fordele, især i forhold til den tid du kan spare, med transport til og fra skole. Har du en cykel, vil du måske endda også helt kunne undlade at bruge penge på transport, og i stedet transportere dig på på din jernhest gennem byen.

I Herlev finder du eksempelvis uddannelsessteder som:

  • DDZ - Den Danske Zoneterapeut Skole
  • SOSU H
  • Højskolerne.

Ikke nok med det, så er Herlev kun et stenkast fra indre by, hvor der findes et utal af studiemuligheder. Eftersom der i København findes en yderst intens kamp om studievenlige boliger, så er det oplagt at vælge Herlev og finde en bolig her, da priserne oftest er lavere, samtidig med at du alligevel har nemt ved at kommet til og fra studie.

Finder du en bolig, som fanger din interesse, så skynd dig at kontakte udlejer. Det gælder især, hvis du er på udkig efter din studiebolig omkring juni - juli måned. Det er en periode hvor søgningen efter den perfekte studiebolig, for rigtig mange unge studerende, er rødglødende.

Familieboliger i Herlev

Har du fået børn og måske boet i det indre København, men mangler mere plads, eller gerne vil have mere end en armslængde afstand til naboerne? Så er Herlev et oplagt valg. På MinLejeBolig finder du både lejeboliger i form af lejligheder og huse, som kan rumme hele familien.

Du skal ikke være nervøs i forhold til pasning af dine børn, imens du er på job. I Herlev finder du nemlig intet mindre end 17 institutioner - 13 af dem er offentlige, mens de sidste 4 er privatejede. Derudover har Kommunen 3 folkeskoler og 1 specialskole, hvor du frit kan vælge hvilken en af skolerne, du ønsker dit barn skal gå på.

Efter arbejde og skole samt i weekenderne, kan hele familien nyde godt af Herlevs mange aktiviteter for store og små. Populære kultur- og fritidstilbud i Herlev er eksempelvis:

  • Hjortespringbadet
  • Herlev Skøjtehal
  • Herlev Bibliotek
  • Gammelgaard Kunst og Kulturcenter
  • Herlev Billedskole
  • Herlev Musikskole
  • Herlev Teaterbio
  • Hjulmandens Hus.

Melder sultne sin ankomst, så findes der et utal af takeaway muligheder og gode restauranter, som har familievenlige priser.

Det gælder uanset, om du er interesseret i en lejlighed, et parcelhus eller rækkehus, så vil du med stor sandsynlighed finde en lejebolig tilsvarende her på MinLejeBolig.

Præcisér din søgning

Du har med garanti en masse specifikke krav til dit kommende hjem, uanset hvor i livet du er. Det kan være en god ide, at definere disse krav - for hvorfor bruge tid på at kigge på boliger, der ikke passer til dig behov?

Derefter kan du nemt og hurtigt sortere i listen over lejeboliger i Herlev. Funktionen gør sig særlig nyttig til at præcisere hvilken type bolig du søger, størrelse, budget mm.

Har du ikke de store krav? Jamen så gå endelig i krig med at undersøge de mange lejeboliger du finder i MinLejeBoligs’ store kartotek.