Vil du gerne bevæge dig mod Kongens Lyngby og søger dermed en ledig lejebolig, så kan MinLejeBolig hjælpe. Det er vores mission at hjælpe boligsøgende, med at finde en ledig lejebolig, uanset om der er tale om et værelse, en lille eller større lejlighed samt alle former for huse.


Lejebolig i Kongens Lyngby

I denne tekst kan du blive klogere på byen Kongens Lyngby, der er en nordlig bydel i Storkøbenhavn og som hører ind under Lyngby-Taarbæk Kommune. Tilsammen udgør Kommunen 55.903 indbyggere (data fra 2020), fordelt ud over bydelene Kongens Lyngby, Virum, Brede, Lundtofte, Hjortekær, Ørholm, Sorgenfri og Taarbæk.

Kongens Lyngby er et dejligt sted at flytte til af flere årsager. Eksempelvis går Lyngbymotorvejen helt fra Kongens Lyngby, mod København og ligeledes er Helsingørmotorvejen tæt på. Ejer du ikke en bil, så kan du trøste dig med en super fin infrastruktur bestående af S-toge, og et stort antal busser der kører centret i Kongens Lyngby, samt til nære og fjerne byer.

Afhængig af hvilken livsstil du fører, vil nogle områder i Kongens Lyngby passe bedre til dig end andre - det kommer helt an på dine ønsker, behov og økonomi. Dog består byen mest af villaer, lejlighedsbygninger og ældreboliger. Steder hvor der typisk er søgninger på lejeboliger i Kongens Lyngby, er eksempelvis nær: Jærgersborgvej, Fortunbyen, Fuglevad, DTU, Stadion og Kgs. Lyngby, som er Lyngbys centrale kvarter.

Uanset om du er interesseret i at finde en lejebolig i en af ovenstående områder, eller et helt andet sted i Kongens Lyngby, så håber vi at kunne hjælpe via MinLejeBolig. Du kan endda være heldig, at finde noget med en billig husleje. Det handler dog om at være hurtig på tasterne, når et godt tilbud dukker op på skærmen, da der handles lejeboliger ud fra først til mølle princippet. Har du spørgsmål eller har du brug for hjælp, så kontakt os endelig i supporten - vi sidder klar til at hjælpe.

Livet med en lejebolig i Kongens Lyngby

Spørger du en indbygger i Kgs. Lyngby om hvordan der er at bo der, så vil du højst sandsynligt få et svar der lyder: At byen rummer det, en Lyngby beboer har brug for. Det gælder alt lige fra natur, shopping, uddannelser, jobs og et hav af fritidsaktiviteter.

Indbyggere og gæster i Kongens Lyngby kan nyde en gå- eller løbetur rundt om en af byens grønne perler. Eksempelvis ved Mølleådalen, Ermelundskilen eller Sorgenfri Slotspark, som har mange besøgende - uanset årstid.

Er shopping og hyggetid på en cafée mere dig, så kan du gå på opdagelse i Lyngby Storcenter, hvor langtfra kommende også komme til for at handle, for ikke at nævne Lyngby Hovedgade. Er du sulten i løbet af dagen, kan du også nyde velsmagende retter på en af de mange spisesteder, som er fordelt over byen, og måske endda efterfølgende forkæle dig selv med en tur i Lyngby biograf, besøge Frilandsmuseet eller forbrænde maden i et af Kongens Lyngbys mange sports- og idrætsklubber.

Som du kan læse, er der nok at tage sig til, i Kongens Lyngby. Selvom gennemsnitsalderen i byen, er vurderet til at være omkring 41 år, så vil du ret hurtigt kunne se af byen rummer mange flere forskellige generationer, samt lejligheder og huse der er tilpasset hertil. Derfor finder du både 1, 2 eller fler-værelses leje lejligheder, rækkehuse, parcelhuse, eller værelser til leje her på MinLejebolig, som har placering i Kongens Lyngby Kommune. Står din drømme lejebolig ikke ledig lige nu, så hold godt øje - der kommer løbende nye annoncer på.

Studerende i Kongens Lyngby

Vil du gerne, eller er du allerede blevet optaget på et studie i eller nær Kongens Lyngby? Så anbefaler vi dig hurtigst muligt, at gå i gang med din søgning efter den perfekte leje lejlighed eller et værelse til leje. Det foregår sådan, at de hurtigste får de bedste og derfor handler det om at være klar, til at skrive til en potentiel udlejer lige så snart du ser hans / hendes annonce. Det gør sig især gældende i Kongens Lyngby, fordi at du lige så vel som i København ikke har krav på at få en bolig, når du studerer i byen. De gode ledige lejligheder i Kongens Lyngby, bliver taget hurtigt - især op til studiestart.

Vi kan godt forstå at det kan være fordelagtigt at finde en leje lejlighed, et værelse eller et hus at leje i Kongens Lyngby som studerende, da der findes en masse gode uddannelser og ikke mindst attraktive arbejdspladser, som kan søges efter endt studie.

Eksempelvis finder du i Kommunen uddannelser som: Den Danske Pilatesskole, CPHbusiness, Danmarks Tekniske Universitet (DTU), Handelsskolen København NORD, Københavns Maskinmesterskole, Lyngby - Taarbæk Kommunes 10. klassestilbud, Medieskolen Lyngby, TEC - Teknisk Erhvervsskole Center, Virum Gymnasium, VUC Lyngby.

Efterfølgende er det, som tidligere nævnt, muligt at finde et arbejde i selv samme område. En stor del af større danske virksomheder, har nemlig hovedkvarter i Kongens Lyngby og der er ikke langt fra Lyngby til København, hvis et job i indre by melder sig.

Familieboliger i Kongens Lyngby

Som familie er der mange gode grunde til, at skulle flytte til Kongens Lyngby. Byen er en fantastisk lokation ift. gode jobs, folkeskoler, uddannelser og ikke mindst en fantastisk natur. Vidste du, at Kongens Lyngby også ligger tæt på Dyrehaven hvor du og familien kan stresse af efter en travl uge, leje en pony eller spise madpakke alt mens dådyrerne tøffer rundt.

Husene er som regel i den lidt dyrere ende i Kgs Lyngby, så det kan være en stor beslutning at sætte alle sine penge i fast ejendom, hvis man ikke kender godt til byen. Går du med tanken om, at ville købe et hus eller en lejlighed i Kongens Lyngby, men har du ikke prøvet at bo i selvsamme område? Så kan vi anbefale at leje et hus eller en lejlighed i den stil og den placering, som du godt kan lide. På den måde binder du ikke dine penge, du får afprøvet hvordan det er at bo i byen og finder dermed frem til, om et køb af en ejendom i Kongens Lyngby er det rette valg for dig og din familie.

Bemærk dog, at du skal læse husreglerne inden du skriver under på en lejebolig. Det gælder især hvis du har husdyr, og gerne vil have dem med dig til jeres nye hjem. Det er ikke mange, men nogle steder i Kongens Lyngby er det ikke tilladt at holde husdyr - derfor er det rigtig vigtigt at undersøge inden, så der ikke dukker kedelige beskeder ind af din brevsprække.

Præcisér din søgning

Du har med garanti en masse specifikke krav til dit kommende hjem, uanset hvor i livet du er. Det kan være en god ide, at definere disse krav - for hvorfor bruge tid på at kigge på boliger, der ikke passer til dig behov?

Derefter kan du nemt og hurtigt sortere i listen over lejeboliger i Kongens Lyngby. Funktionen gør sig særlig nyttig til at præcisere hvilken type bolig du søger, størrelse, budget mm.

Har du ikke de store krav? Jamen så gå endelig i krig med at undersøge de mange lejeboliger du finder i MinLejeBoligs’ store kartotek.