Er du på udkig efter en leje lejlighed i Valby? Boligjagten i hele København er hård - derfor ønsker MinLejeBolig at gøre den lidt nemmere ved hurtigt at skabe kontakten mellem dig og udlejer af en lejebolig i Valby. Benyt oversigten til at surfe rundt blandt ledige lejeboliger, der findes i Valby.


Lejebolig på Valby

I det dejlige Valby, finder du både lejligheder til leje men også huse, der altså kan rumme hele familien. MinLejeBoligs’ store kartotek over ledige studieboliger og lejeboliger, giver dig et solidt overblik over mulighederne. MinLejeBolig hjælper dig godt på vej, så du kan være sikker på at din kommende lejebolig kan findes via os, uanset om du søger et hus med have eller en lejlighed til leje.

Valby er en administrativ bydel i København med 52.809 indbyggere. Bydelen ligger et par kilometer vest for centrum af København og grænser op til Vesterbro / Kongens Enghave, Frederiksberg, Hvidovre og Vanløse.

Valby er en populær by blandt både unge studerende der ønsker en studiebolig, men også blandt familier med brug for lidt mere plads.

Livet med en lejebolig på Valby

Med en lejebolig eller et værelse til leje i Valby, vil du hurtigt erfare at noget af det mest charmerende ved Valby er, at dele af den gamle landsby er blevet bevaret.

Førhen blev Valby set som en forstad til København; du kunne stå på toppen af Valby Bakken og skue ud over København, og ved at kigge den anden vej, se forstaden separeret fra resten af hovedstaden.

I 1901 blev Valby en del af Københavns Kommune, som følge af den massive tilflytningen til København, som medførte at København har bredt sig til flere bydele. Dette resulterede i, at Valby blev udbygget med boliger og industri. Det blev til både etageboliger, rækkehuse, få villakvarterer og haveforeninger. Boliger du stadigvæk finder i dag, hvor de også fungerer som lejeboliger til både studerende og familier.

Som du næsten kan fornemme, er Valby en by med historie. Valby vil næppe skuffe dig, for med en lejebolig i Valby har du mange fantastiske områder i baglommen, områder der både er til den studerende men også familien.

Lejeboliger for alle i Valby

Med en lejebolig i Valby, finder du hurtigt ud af at byen byder på stor diversitet og tiltaler både unge, med den korte afstand til indre by samt børnefamilier med rolige villaveje og lejligheder.

For at imødekomme et stigende antal menneskers ønske, om at finde en lejebolig i Valby, skyder nye bygninger op i flere områder af Valby. Disse bygninger fokuserer på at lave anvendelige lejeboliger til rimelige priser, både lejeboliger for studerende men også familien. De store lejlejligheder deles også ofte blandt unge studerende, således at de blot har et værelse til leje.

Nybyggeriet i Valby ligger en anelse længere væk fra mange af Valbys tilbud, der er populære for studerende og familierne i området, men overordnet set er afstanden kort - både til Vesterbro eller Frederiksberg og man kan nemt cykle eller tage offentlig transport til hele København.

Særligt tiltaler det dejlige blomstrende caféliv i Valby og med shoppingcenteret, Spinderiet, Valbys borgere, sammen med en lang række attraktioner. De vil hurtigt indse at det meste du behøver, findes inden for Valbys grænser. Både de hyggelige caféer, men også shoppingen der frister.

Valby Langgade løber fra toppen af Valby Bakken langs Søndermarken. Det er et område, hvor de som lejer en lejlighed eller et værelse med garanti benytter flittigt.

Fra det område hvor Langgade falder ud, finder du området der minder om en klassisk landsby, med en hav af specialbutikker som tydelig kontrast til de store butikskæder

Valby grænser op til Frederiksberg, hvor du også finder Frederiksberg have, der er den dejligst park, som flittigt bliver besøgt af københavnerne og udefrakommende - uanset hvor de er bosatte.

Familier med en lejebolig i Valby, kan nyde godt af de gode aktiviteter, der er at finde, samt den skønne natur.

For studerende med en studiebolig eller et værelse til leje, er Valby også en god mulighed. Du er tæt på flere af universiteterne, bylivet men uden at bo helt inde ved strøget.

Studerende i København

Det er næppe første gang, at du hører at boligjagten i København er hård. Hvert år strømmer studerende til den kære hovedstad, hvor de skal begynde på en videregående uddannelse. Leje lejligheder og værelser til leje, er i den grad en mangelvare, og det er en meget velkendt udfordring at finde studieboliger i København.

I juli får de tusindvis af studerende svar på, om de er optaget på deres drømmestudie. Så selvom jagten på en lejebolig eller et værelse til leje i København generelt er hård, bliver den intensiveret i denne periode. København er ekstra hård ift. byer som Aarhus, Odense og Aalborg, for i København har de studerende ikke krav på et tag over hovedet, når de åbner bøgerne efter sommerferien.

Leje lejligheder i Valby til studerende

En leje lejlighed eller et værelse til leje tæt på dit uddannelsessted, gør hverdagen noget sjovere. Derfor hjælper MinLejeBolig studerende med at finde deres nye hjem. Studerer du eksempelvis på Copenhagen Business School eller et af de andre universiteter i København, er Valby et oplagt sted at bosætte sig.

Du finder Københavns Universitet i centrum af København, med campusmiljøer på Frederiksberg, Østerbro, Nørrebro, Amager og indre by. Er du ikke glad for at cykle, går der både busser, metro og toge, så du hurtigt kan komme fra A til B. Ønsker du at bosætte dig i et af disse områder, hjælper MinLejeBolig dig også med at finde boliger i de områder.

Udnyt Valby som studieby

Når du har fundet din kommende leje lejlighed, eller et værelse til leje på MinLejeBolig, bør du begynde at udforske området. Du vil alt andet lige, komme til at bo forholdsvist tæt på dit uddannelsessted, hvis du altså finder en lejebolig i København. Du får en hverdag fyldt med massere liv, og du kan med fordel benytte byens parker, caféer og hemmelige kroge, til at at mødes med din studiegruppe eller bare med gode venner. Er du netop flyttet til Valby, kan du også udvide din vennegruppe, for alt bliver noget nemmere når man bor tæt på alt.

Perfekte rammer for den studerende i Valby

Vælger du som mange andre studerende at bosætte dig i Valby, om du har en leje lejlighed for dig selv, eller blot lejer et værelse - bør du kende til læsesalene der findes i København. Disse læsesale benyttes ofte af studerende, særligt hvis du lejer et værelse, kan det være en god ide, hvis du har brug for ro til at læse.

Familieboliger i Valby

Valby er på mange måder ret speciel, byen huserer unge som ældre der bor side om side. Den charmerende by, der engang var en forstad, imødekommer både det livlige liv til den aktive familie, hvor der skal ske noget.

Med en lejebolig i Valby siges det at du får det bedste fra begge verdener. Det gælder uanset om du ønsker en lejlighed eller hvis du søger en villa til leje i Valby. Eksempelvis vil nogle orientere sig en ekstra gang specifikke steder i Valby og tænke om det virkelig kan passe at de befinder sig i Storkøbenhavn. Der findes nemlig steder i Valby der rummer en ro der minder en om at have bevæget sig lidt ud på landet. I disse områder kan du især nyde roen og familielivet.

MinLejeBolig finder også villaen til leje til familien, der har brug for plads til børn og muligvis med en have hvor der er plads til leg. Boligerne i Valby er oftest i den dyre ende, dog ikke så dyre som eksempelvis Frederiksberg.

Hus som familiebolig I Valby

Det er ikke umuligt at finde et hus til leje i Valby, det er dog ikke det område hvor der findes flest huse til leje, derfor er det vigtigt at være hurtigt ude. Husene til leje i Valby er også i den dyre ende. Hvis I overvejer at købe hus i området, men det helt rette hus ikk er er kommet til salg endnu, kan det være en fordel at prøve at leje et hus i Valby først.

Med en villa til leje, vil du opleve en anden atmosfære, end ved at have en leje lejlighed. Du skal nemlig ikke på samme måde tage hensyn til naboer, under- og overboer. Det er især en fordel, den dag familien beslutter sig for at udvide med et ekstra familiemedlem, eller hvis den lille leje lejlighed simpelthen bare er blevet for lille.

Lejlighed som familiebolig i Valby

Er du ikke klar til at opgive det intense byliv? Så findes der rigtig mange fine leje lejligheder til leje i Valby, som også har en god størrelse. De fleste lejeboliger, har et dejligt gårdmiljø, hvor det er nemt at invitere venner og familie over på grill, eller at tage børnene med ned at lege, selvfølgelig helt uden at have forpligtelserne ved at skulle passe hus og have.

Uanset om du ønsker at finde en villa til leje i Valby eller en leje lejlighed, kan du med garanti finde din kommende bolig på MinLejeBolig, hvis du blot væbner dig med tålmodighed.

Præcisér din søgning

Du har helt sikkert nogle specifikke krav til dit kommende hjem, og med god grund - for hvorfor bruge tid på at kigge på boliger, der ikke passer til dine behov?

Sorter derfor nemt i listen over lejeboliger i Valby. Funktionen gør sig særlig nyttig til at præcisere hvilken type bolig du søger, størrelse, budget mm.

Har du ikke de store krav? Jamen så gå endelig i krig med at undersøge de mange lejeboliger du finder i MinLejeBoligs’ store kartotek.