Denne bolig er desværre blevet udlejet

1-vær. lejlighed udlejes på Amager - 1950kr Lejebolig

København S København 2300
Ring
Depositum 4.500,-

Denne bolig er desværre blevet udlejet

  • Under 12 mdr
  • Lejlighed
  • 35 M2
  • 1
  • 4.500,-
  • 1 2 2017
  • Ikke oplyst
  • Ikke oplyst

Beskrivelse

ANSØGNINGSFRIST SØN. 15. JANUAR KL. 22.00!

Hejsa! Jeg udlejer min 1-værelses lejlighed på Grønjordskollegiet på Amager til 1950kr per måned, inklusiv alt. Billigere bliver det ikke. Så hvis du er (eller skal til at være) studerende og søger billigt tag over hovedet, så er dette en god løsning! Jeg udlejer lejligheden grundet udlandsophold fra 1. februar til 1. september 2017, så dvs ca. 6-7 måneder. Der er dog mulighed for forlængelse +/- 1 måned, alt efter hvad der passer dig.

Lejligheden er en del af Grønjordskollegiet, så det er et krav, at du er (eller skal til at være), studerende.

Om Boligen:
Lejligheden er ca. 25-30m2 (give or take) inkl. entre, badeværelse og stue/værelse. Lejligheden har eget bad/toilet, og du deler køkken med 7 andre søde og sjove studerende! :-) Du har din egen plads i køleskab og fryser, samt et lille skab til diverse madopbevaring.
- Der er vaskeri i kælderen.
- Der er gratis træningscenter på ejendommen.
- Der er elevator (top nice!) i ejendommen og lejligheden ligger på 6. sal, så du har en fantastisk udsigt mod øst.

Lejligheden ligger på Grønjordskollegiet lige ved DR Byen metro station (2 stop fra Christianshavn og 3 stop fra Kgs Nytorv), så du er i centrum af København på 10 minutter!

Lejligheden er delvist møbleret med en seng (140x200cm) samt en 2-pers. sofa, et par hylder på væggene og et skrivebord med kontorstol. Møbler kan fjernes hvis ønskes.

Derudover er der dømt ubegrænset hygge med et 40” fladskærms tv på væggen med dertilhørende Apple TV, samt trådløse højtalere som du kan slutte din laptop og/eller iPhone til. Der er naturligvis ubegrænset Wifi.

Billederne er blot for at illustrere hvordan lejligheden ser ud, umøbleret. Alle lejlighederne er identiske.

Henvendelse:
Jeg forventer at modtage ansøgere frem til 15. januar kl. 22:00 hvorefter jeg vil gennemgå alle henvendelser. Jeg vil naturligvis melde tilbage til samtlige ansøgere. Derved også sagt, at jeg forbeholder mig retten til selv at vælge hvem jeg ønsker at udleje min bolig til, da jeg ønsker en person som kan behandle mine ejendele med respekt.

Send mig en besked her over Minlejebolig.dk

INGEN RYGNING!
OG HUSDYR IKKE TILLADT!

Placering

Lignende boliger