Randers

Gode råd når du leder efter lejlighed i Randers

Randers er Danmarks 6. største by med over 62.000 indbyggere. Byen er hyggelig, har gode uddannelsesmuligheder, børnehaver og skoler. Udover det, er det populært for studerende i Aarhus, at bosætte sig i Randers, da lejen er markant lavere der. Aarhus Universitet er ca. 25-45 minutter fra Randers.

Din tidsramme

Hvornår skal du flytte ind? Er du studerende, har du fået nyt job eller ønsker du bare forandring i hverdagen? Uanset hvad, så er det altid en god idé, at være ude i god tid. Det tager typisk mellem 1 og 3 måneder, at finde ønske lejligheden i Danmark. I Randers er der som ofte en god portion ledige lejemål, hvilket gør at det går lidt hurtigere i Randers, med at finde lejlighed, hus, rækkehus eller endda et hus til leje på landet.

Lejekontrakt

Husk at nærlæse kontrakten, gennemgå den med din familie eller rådgiver. Læs mere om regler vedr. udlejning her.

Flytningen

Inden du flytter ind er det en rigtig god ide, at have styr på hvordan du vil pakke dine ting, hvordan du vil indrette dit nye hjem og hvilket flytteselskab du vil bruge. Lige her kan du finde en liste over gode flytteråd.

Udlej din bolig hurtigt via MinLejebolig.dk

På MinLejebolig.dk bliver din bolig vist til 100.000-vis af brugere hver måned. Igennem Danmarks største netværk af lejere, finder du i løber af ingen tid den helt rigtige lejer. Det koster ingenting at finde en lejer til sin bolig.