Esbjerg

Gode råd når du leder efter lejlighed i Esbjerg

Esbjerg er Danmarks 5. største by med over 72.000 indbyggere. Esbjerg opstod omkring havnen i 1868, og har siden har et godt erhvervsmæssigt miljø på havet. Udover at være en af de førende fiskebyer i Danmark, har byen også gode muligheder for uddannelse, og har direkte forbindelse til både Kolding og Esbjerg.

Din tidsramme

Hvornår skal du flytte ind? Er du studerende, fået barn, har du fået nyt job eller ønsker du bare forandring i hverdagen? Uanset hvad, så er det altid en god idé, at være ude i god tid. Det tager typisk mellem 1 og 3 måneder, at finde ønske lejligheden i Danmark. I ”Årets By 2006” passer 1-3 måneder ret godt.

Lejekontrakt

Husk at nærlæse kontrakten, gennemgå den med din familie eller rådgiver. Læs mere om regler vedr. udlejning her.

Flytningen

Inden du flytter ind er det en rigtig god ide, at have styr på hvordan du vil pakke dine ting, hvordan du vil indrette dit nye hjem og hvilket flytteselskab du vil bruge. Lige her kan du finde en liste over gode flytteråd.

Udlej din bolig hurtigt via MinLejebolig.dk

På MinLejebolig.dk bliver din bolig vist til 100.000-vis af brugere hver måned. Igennem Danmarks største netværk af lejere, finder du i løber af ingen tid den helt rigtige lejer. Det koster ingenting at finde en lejer til sin bolig.