Denne bolig er desværre blevet solgt

2-vær. andelsbolig på Frederiksberg C - 3702kr. pr. mdr. Andelsbolig

Frederiksberg C København 1810
1.719.633,-
Boligydelse 3.702,-

Denne bolig er desværre blevet solgt

  • Lejlighed
  • 64 M2
  • 2
  • Ikke oplyst
  • Ikke oplyst

Beskrivelse

Lys 2-værelses lejlighed med skøn udsigt i hjertet af Frederiksberg C - perfekt til forældrekøb
Meget central beliggenhed i gåafstand til den kommende Metro og Madkulturhus på hjørnet af Platanvej og Frederiksberg Allé. Her er du i gåafstand til indkøb, specialforretninger, caféer og spisesteder på Gammel Kongevej, Frederiksberg Allé samt den populære Værnedamsvej. Grønne omgivelser finder du få minutter fra lejligheden i Frederiksberg Have, Søndermarken samt Landbohøjskolens Have. Derudover kun 5 minutter på cykel til City med Rådhuspladsen, Strøget, Tivoli og meget mere. Beliggenheden fås ikke meget bedre!

Lejligheden ligger helt ugeneret og fremstår i en indflytningsklar stand. Du bydes velkommen i lejlighedens rummelige fordelingsentré med indbyggede charmerende garderobeskabe. Stor og lys stue der oplyses af det store vinduesparti hvor man udsigt ind over byens tage. Her er rigtig god plads til både sofa- og spisearrangement. Køkkenet ligger i åben forbindelse med stuen og rummer god plads og danner de helt rigtige forudsætninger for at udfolde de kulinariske evner. Dejligt lyst og rummeligt soveværelse samt badeværelse med sep. bruseniche, vindue og du har endda plads til vaskemaskine. Lejligheden fremstår i flot og indflytningsklar stand med flotte gulve og hvide filtet vægge.

Særdeles velordnet og veldreven andelsforening med gode fællesfaciliteter. Her er bl.a. elevator, stor fælles tagterrasse med en fantastisk udsigt over Frederiksberg og København. På tagterrassen er der lækre havemøbler og gasgrill, så sommeraftener kan nydes med en af de bedste udsigter.

Forældrekøb er tilladt i foreningen - ring for fremvisning!

Muligheder ved denne bolig
Forældrekøbsegnet, Dørtelefon, Cykelkælder, Elevator

Lignende boliger