3-vær. andelsbolig i Svenstrup J - 5345kr. pr. mdr. Andelsbolig

Svenstrup J Nordjylland 9230
254.021,-
Boligydelse 5.345,-
  • Lejlighed
  • 96 M2
  • 3
  • Ikke oplyst
  • Ikke oplyst

Beskrivelse

Her får du en attraktiv andelslejlighed, der med beliggenhed i skønne Svenstrup er tæt på indkøb, skole og grønne områder. Derudover er der kort vej til City Syds shopping-liv.
Det charmerende murstensrækkehus består af en flot, lys entre, som fører ind til en stor opholdsstue, hvor der er god plads til både sofa- og spiseområde. Det store vinduespartier sikrer et skønt, naturligt lysindfald, og der er direkte adgang til køkkenet, som fremstår lyst i flotte materialer. Fra stuen er der desuden udgang til den store, flisebelagte terrasse, hvor solen kan nydes. Boligen består desuden af to gode værelser og et stort badeværelse, hvor elementerne er holdt i lyse, moderne materialer, og der er plads til både vaskemaskine og tørretumbler.

Der medfølger desuden et rigtigt fint skur og på siden af huset er der en fin grøn græsplæne.

Svenstrup J ligger ca. 10 min syd for Aalborg og ligger tag over hovedet til 7.000 - 8.000 indbyggere. Svenstrup J er blot 5 min fra bydelen Skalborg og City Syd. Der byder på mange shopping-muligheder i både Storcenteret, Shoppen andre specialbutikker, biograf. spisesteder og varehuse tiltrækker en lang række af befolkningen i oplandet. Det er en børnevenlig by med to skoler, børnehaver og masser af fritidsaktiviteter, hvor indbyggerne har et utroligt stærkt sammenhold og er yderst hjælpsomme. Børnene kan trygt færdes til og fra skolerne, sportshallen, ven- eller veninderne via de mange stisystemer. Her er der ligeledes gode indkøbsmuligheder, hvor du både kan handle i Fakta, Rema 1000, Super Brugsen. Svenstrup J har også gode offentlige transportmuligheder, med busstoppesteder og nærbanen som kører lige gennem byen både mod nord til Aalborg centrum og mod syd til Støvring og videre ned gennem landet.

Har man behov for at koble sig på motorvejsnettet, er dette også inden for få minutters kørsel, hvor du hurtigt kan komme til og fra byen.

Lignende boliger