Husdyr tilladt - Delevenlig 3-vær. andelsbolig i Århus V - 453.297kr. Andelsbolig

Aarhus V Aarhus 8210
453.297,-
Boligydelse 4.663,-
  • Værelse
  • 73 M2
  • 3
  • 1 2 2019
  • Ja
  • Ikke oplyst

Beskrivelse

Flot, delevenlig 3 værelses andelsbolig i Århus V, hvor husdyr er tilladt.

8210 3 vær. andelslejlighed, 73 m2, Bronzealdervej, Månedlig ydelse kr 4663, anvendelsesudgift kr. 5063, 1 plan, husdyr tilladt, kælderrum, terrasse, opvaskemaskine, vaskemaskine, tørretumbler, parkeringsplads

Velindrettet og med mulighed for at dele
Attraktiv 3 værelset andelbolig til en fornuftigt pris på 453297 kr, hvor husdyr også er tilladt.

Er du single, studerende. skilt eller et par, så har du nu muligheden for at erhverve denne prisbillige andelsbolig i god andelsforening, hvor du får en velindrettet 3 værelses med stor have.
Lejligheden ligger i~ rolige omgivelser med gode
stisystemer og med blot 4 km. til Aarhus centrum og ca. 3 km. til Handelshøjskolen. Her er gode~ busforbindelser kun få hundrede meter fra lejligheden, som kører direkte til bl.a. Aarhus C. Den lokale Netto ligger ca. 50 meter derfra, så dit indkøb er nemt overstået.

Lejligheden indeholder: Entré med god plads til overtøjet, lyst køkken med spiseplads. Her er 2 rigtige gode værelser, begge med oprindelige bøgeparketgulve, som er gennemgående for hele lejligheden. I soveværelset er der faste skabe ( der er tilladt at fjerne). Stuen har en rigtig god størrelse og her er rig mulighed for at indrette sig med både spiseplads og sofagruppe - fra stuen er der adgang til den dejlige have, hvorfra du kan nyde eftermiddags- og aftensolen. Sidst er der et stort og rummeligt badeværelse med skabsarrangement og med egen vaskemaskine.

Andelsboligforeningen består af 66 andelsboliger, som drives professionelt med advokatfirmaet Abel og Skovgaard Larsen som administrator. Her er styr på økonomien i foreningen, hvor man netop har omlagt lån, som er optaget som et traditionelt realkreditlån, hvoraf størstedelen er med fast forrentning, hvilket sikrer foreningen en stabil økonomi uden udsving.

I foreningen har man adgang til fælles vaskeri, cykelparkering, legeplads, have og parkeringsplads. Desuden har andelsboligen separat opbevaringsrum i kælderen.

Lignende boliger