Skøn andelsbolig i hjertet af Allerød Andelsbolig

Allerød Frederiksborg 3450
529.808,-
Boligydelse 3.170,-
  • Værelse
  • 50 M2
  • 1
  • Snarest muligt
  • Ikke oplyst
  • Ikke oplyst

Beskrivelse

God lejlighed med rigtig gode opbevaringsmuligheder - tæt på København og Hillerød!

Skøn andelslejlighed beliggende i hjertet af Allerød. To min gang til s-tog med forbindelse til fx København og Hillerød. Tæt på er der theater, biograf og dagligvarebutikker som Kvickly, Rema, Netto osv. Dejlig stemningsfyldt gågade med gode shoppingmulighder og spisesteder. Derudover er der masser af muligheder for at nyde naturen med både skov og vand tæt på.

Lejligheden indeholder gang med god opbevaringsplads i form at skab til tøj mm samt hylder. Også en lille skab med plads til fx rengøringsmidler. Lille toilet med skabe og brusebad. Køkkenet har rigtig god skabsplads, komfur og emhætte samt helt nyt køleskab. Mulighed for væghængt lille bord så der kan udnyttes en lille spiseplads. Dejligt stort vindue med stor vindueskarm og godt lysindfald.
Stuen er lys med store vinduer og stor vinduesplads. Her er plads til både sofaarrangement/seng og spisebord/skrivebord. Her er der lavet et indbygget skab med plads til garderobe. Her er både skuffer, hylder og bøjleplads.
Lejligheden har et rigtig fint lyst gulv og lejligheden er nymalet så den fremstår flot, lys og venlig.
Her får du en god indretning på få kvadratmeter som er perfekt som studiebolig eller som førstegangskøb eller forældrekøb.
Der er vaskekælder i ejendommen og et lille kælderrum tilhørende lejligheden. Derudover er der fælles skure i gården..

Andelsforeningen har en god og sund økonomi og der kan indflyttes i lejligheden når det hele er godkendt af bestyrelsen i andelsforeningen.

Månedlige ydelse er inkl a conto varme og antennebidrag.

Lignende boliger