Denne bolig er desværre blevet udlejet

2-vær. lejlighed på 59m² til leje ved Nyhavn Lejebolig

København K København 1253
13.250,-
Depositum 39.750,-

Denne bolig er desværre blevet udlejet

  • Over 12 mdr
  • Lejlighed
  • 59 M2
  • 2
  • 39.750,-
  • 01-02-2020
  • Ikke oplyst
  • 750,-

Beskrivelse

Fantastisk beliggenhed ved Nyhavn i København.
Med Nyhavn som nabo, men stadig tilbagetrukket, så her er ingen støj og larm.
Med elevator kommer du indenfor til denne skønne charmerende lejlighed med adgang til den store stue, som er placeret ind til den rolige og charmerende gård.
Et stort soveværelse med stort skab og kontor afdeling.
Et funktionelt køkken med spiseafdeling, og et stort lyst badeværelse med seperat brus og toilet.
I Københavns pulserende byliv er denne lejlighed placeret, 5 minutter fra Metro, indkøb og stranden.

Om området:
Hvis du ønsker at bo helt centralt i København er København K stedet for dig.

Her bor du tæt på alt hvad storbyen kan tilbyde, i form af shopping muligheder, cafe- og restaurantliv, kulturelle oplevelser, koncerter m. v. Men selvom du bor helt centralt finder du stadig parkerne H. C. Ørsted parken og Kongens Have ved Nørreport st. hvor man kan nyde solen om sommeren.
Mange af bygningerne i København K er gamle og smukke, og det giver byen sin egen charme. Især i Nyhavn, der er yderst populær om sommeren, kan du finde denne gamle københavnske charme.
Endvidere findes der er utal af museer og kulturelle oplevelser her i hjertet af København.

Der er altid gang i den i København K, og hvis man skal bo her, skal man elske det pulserende byliv med liv og glade dage. Dog kan man sagtens finde de små åndehuller rundt omkring, fx, små legepladser, rolige gamle stræder, små grønne områder mv. Muligheder er store, og det er rigtig sjovt at bo her.

Der er masser af. muligheder for offentlig transport, uanset hvor man ønsker at tage hen. Især Nørreport st. og Hovedbanegården tilbyder, tog og bus til størstedelen af Danmark. Men busserne findes nærmest over det hele, og kører døgnet rundt. Du kan komme med metroen fra Nørreport og Kongens Nytorv.
Du har nem adgang til bl. a. Amager (strandparken), indkøbcentre (Fields og Fisketorvet) og er tæt på vandet, havne, havnebade og bådture. Du kan fx. komme over til Refhalsøen, og alle dens muligheder med enten cykelbro eller havnetaxa.
De fleste vælger dog at cykle rundt i København K, og derfor er det også en af verdens største cykelbyer, med bredde cykelstier.

Velkommen til København K

Husleje: 13.250 DKK / md.
Ledig fra: 01/02/2020
Lejeperiode: 12-24 måneder

Lignende boliger