Denne bolig er desværre blevet udlejet

3-vær. hus på 87m² til leje i Thisted Lejebolig

Thisted Viborg 7700
5.104,-
Depositum 10.100,-

Denne bolig er desværre blevet udlejet

  • Ubegrænset
  • Hus
  • 87 M2
  • 3
  • 10.100,-
  • 1. oktober 2019
  • Ikke oplyst
  • Ikke oplyst

Beskrivelse

Afdelingen er delt og er beliggende i Snedsted og Hundborg henholdsvis ca. 14 km. fra Thisted. Der er gode transportmuligheder til og fra Thisted og gode handlemuligheder i Snedsted.

Skole, børnehave samt svømme- og idrætshal ligger i nærheden.

Snedsted:
Afdelingen er opført i 1982. Boligerne er i 1 plan og ligger ud til grønne marker. Der er udhuse og mulighed for parkering tæt ved boligen. I boligerne er der køle-/fryseskab, komfur og vaskemaskine. Til hver bolig hører der terrasse, have eller nyttehave. Varmen opkræves direkte af leverandøren og a conto-vandafledningsafgift opkræves med huslejen.

Hundborg:
Boligerne er i 1 plan og ligger forskudt for hinanden med vid udsigt over Hundborg Mose. Afdelingen er opført i 1982. Der er udhuse og mulighed for parkering tæt ved boligen. I boligerne er der køle-/fryseskab, komfur og vaskemaskine. Til hver bolig tilhører terrasse, have eller nyttehave. Naturgas afregnes direkte til leverandøren. A conto-vand betales til Lejerbo.
Det er tilladt at holde et husdyr.

Klausuler:
Vedligeholdelse af have påhviler lejer. Manglende vedligeholdelse af haven kan efter omstændighederne betragtes som misligholdelse af lejeaftalen.

Det er tilladt at have et husdyr.

Der er naturgas med direkte afregning til leverandøren.

Udvendige- eller indvendige specialarbejder som f. eks. udestue, træterrasse, carport, hems og lign. kan risikere at blive fjernet i forbindelse med fraflytningen. Der kan også være indsat opvaskemaskine eller andre installationsgenstande, som ikke er en del af lejemålet. Hvis du ved fremvisning af lejemålet ser arbejder som ovenstående, der har betydning for om lejemålet er aktuelt for dig eller ej, bedes du kontakte Lejerbo for at høre om arbejdet består ved din overtagelse af lejemålet.

Ved denne kontrakts underskrift gives der samtidig samtykke til, at vi registrerer, opbevarer og benytter det af dig/jer oplyste cpr-nummer. Cpr-nummer benyttes til identifikation, eventuel elektronisk ind- og udbetaling til NemKonto og Betalingsservice, samt til elektronisk kommunikation som f. eks. e-Boks.

Oplysninger om boligen:
Boligtype: Familiebolig: Rækkehus
Værelser: 3 vær
Størrelser: 87,3 m2
Husleje: 5104 kr.
Indskud: 10100 kr.
Ledig pr.: 1. oktober 2019
Afdeling: Snedsted, Hundborg
Lejemålsnummer: 2000/51109/16

Lignende boliger