Denne bolig er desværre blevet udlejet

3-vær. lejlighed på 101m² til leje i Valby Lejebolig

Valby København 2500
12.900,-
Depositum 38.700,-

Denne bolig er desværre blevet udlejet

  • Ubegrænset
  • Lejlighed
  • 101 M2
  • 3
  • 38.700,-
  • Ikke oplyst
  • 1.100,-

Beskrivelse

Boligen udlejes og administreres af et professionelt udlejningsselskab.

Lejligheden er beliggende på 1. sal. Lejligheden byder på en god stue samt et delvist separat køkken, hvor der medfølger komfur, emhætte, ovn, køle/fryseskab og opvaskemaskine. Fra stuen er der adgang til lejlighedens gode altan. Lejligheden har 2 gode soveværelser med et godt lysindfald. Ydermere er der en god fordelingsgang med plads til overtøjet, samt et godt badeværelse med separat bruseniche og vaskesøjle (vaskemaskine & tørretumbler). Der bydes også på gode opbevaringsmuligheder via det tilhørende depotrum i lejligheden. Ydermere er der også en fantastisk altan.  
Bygningen er beliggende mellem Vigerslev Allé og Gammel Køge Landevej på den gamle FL Smidth grund, som nu hedder ¨Brombærparken¨. Her er både skole, indkøb og offentlig transport inden for få hundrede meters afstand. Gårdarealet af aflukket fra de store veje, hvilket skaber et hyggeligt og yderst børnevenligt område, uden at komme for langt væk fra byen.    
Lejemålets lejeperiode er ubegrænset. Lejemålet kan ikke opsiges de første 12 måneder, herefter er der 3 måneders opsigelser.  
Lejligheden er klar til overtagelse 01.10.2019  
Husdyr: IKKE TILLADT  
*Bemærk at billederne ikke nødvendigvis er taget af/fra den pågældende lejlighed, og at udsigt m. v. derfor kan variere.   Kontakt os allerede i dag for at høre om boligen og mulighed for en fremvisning på . telefon eller mail: email Udlejes på vegne af Heimstaden.

Oplysninger om boligen:
Leje pr. måned: 12.900 kr.
Aconto forbrug pr. måned: 1.100 kr.
Forudbetalt leje: 12.900 kr.
Depositum: 38.700 kr.
Boligareal: 101 m
Grundareal: 0 m
Antal rum: 3
Antal plan: 1
Etage: 1
Sagsnr.: 75
Afstand til off. transport: 120 m
Afstand til skole: 500 m
Afstand til indkøb: 600 m

Lignende boliger