Denne bolig er desværre blevet udlejet

3-vær. lejlighed på 108m² til leje i København V Lejebolig

København V København 1561
16.900,-
Depositum 50.700,-

Denne bolig er desværre blevet udlejet

  • Ubegrænset
  • Lejlighed
  • 108 M2
  • 3
  • 50.700,-
  • Ikke oplyst
  • 1.200,-

Beskrivelse

Dejlig 3-værelses med fantastisk lysindfald

Lejlighedens 108 kvm indeholder entre med plads til overtøj og adgang til toilet med brus samt vaskemaskine og tørretumbler. Fra entreen findes et rummeligt værelse samt en stor stue. Lejligheden er beliggende på et hjørne og har store vinduespartier, hvilket medvirker til at lejligheden bliver meget lys og behagelig. Køkkenet er i åben forbindelse med stuen og har integrerede hårde hvidevarer, herunder også opvaskemaskine.
Fra stuen er der adgang til lejlighedens store soveværelse med masser af skabsplads. Fra stuen er der endvidere adgang til to solrige altaner.

Området byder på masser af vand og gode indkøbsmuligheder, lige uden for døren. De skønne områder ved Islands Brygge kan nås på få minutters gang via Bryggebroen, og København centrum er en let cykeltur fra boligen.

Arkitektur
Havneholmens arkitektur er så unik, at flere magasiner og dagblade har fremhævet byggeriet, som noget af det bedste i Danmark og kaldt det for en "boligskulptur" på vandet. I februar 2009 vandt Sjælsø Bygherreprisen primært for vores spektakulære byggeri på Havneholmen. I august 2009 vandt Havneholmen The European Property Award i kategorien dansk boligbyggeri / arkitektur. Havneholmen er tegnet af Lene Tranberg fra arkitektfirmaet Lundgaard & Tranberg, som er kendt for sin nyskabende og originale arkitektur. Dette er også kendetegnende for Havneholmen, hvor der er en meget stor variation i facaderne, og hvor tagprofilerne stiger fra 5 til 8 etager ud mod vandet. For at opnå den unikke og havnenære beliggenhed er bebyggelsen tegnet som to U-formede karreer med indre gårde, som begge åbner sig mod havneløbet. De lyse pudsede facader danner et smukt syn omgivet af himmel, havn og have, hvor vinduesrammerne i teaktræ fremstår som en varm kontrast.

Eksteriør
Langs den brede promenade ud mod havnen kan du gå en tur og nyde udsigten over mod Havnestad og Sluseholmen. Promenaden bliver til et stræde, der fører ind til haven og den otte meter brede kanal. I bunden af haven er der passage ud til p-pladserne. De fleste biler sender vi dog under jorden i p-kældre. Du behøver heller ikke gå længere end få skridt, så kan du stikke fødderne i vandet fra havnebadet, som indrettes på en kunstig skabt ø i havnebassinet.

Der er mulighed for at leje p-plads i kælderen under bygningen. Lejemålet kan ikke opsiges de første 12 måneder, derefter er der 3 måneders opsigelse.

Projekthjemmeside

Lignende boliger