Denne bolig er desværre blevet udlejet

Flot 2-vær. lejlighed til leje på Østerbro - Kbh Ø Lejebolig

København Ø København 2100
10.000,-
Depositum 30.000,-

Denne bolig er desværre blevet udlejet

  • Over 12 mdr
  • Lejlighed
  • 49 M2
  • 2
  • 30.000,-
  • 19 11 2019
  • Ikke oplyst
  • 1.050,-

Beskrivelse

2-vær. lejlighed på 49m² til leje på Halsskovsgade i København Ø.

Dejlig Østerbro lejlighed, perfekt beliggenhed, 5 minutter fra København city.
En side gade til Østerbrogade, en super placering, i hjertet af Østerbro er denne skønne lejlighed placeret.
Her er elevator, og du bydes velkommen indenfor i en god entre med skab.

Adgang til et soveværelse samt pænt badeværelse med sidekar.

Et åbent og hyggeligt køkken i forbindelse med stuen, som kan indrettes som dagligstue med spiseafdeling.

Perfekt til den enlige eller parret.

Om området:
Hvis du foretrækker at bo i byen, men stadig at være tæt på grønne områder er København Ø, også kaldet Østerbro, stedet for dig.
Østerbro er meget populært for børnefamilier, og du finder mange gode skoler, institutioner, sportfaciliter, events etc.
På Østerbro finder du også fælledparken, Københavns største park, der både byder på muligheder for løbere, fodbold, hundeluftning, legepladser og afslapning med grill om sommeren. Herudover er Rigshospitalet placeret lige midt på Østerbro.

Der er også rig mulighed for shopping og indkøb i området, bl. a. med Østerbrogade og Nrd. Frihavnsgade, der byder på mange specialbutikker, samt flere af de kendte kædebutikker. Herudover er der et rigt udvalg af caféer og restauranter. Der er generel en rigtig afslappet atmosfære på Østerbro, og det er i den lidt finere ende af København.

Østerbro ligger tæt på den nye strand ved Svanemøllen Havn, samt strandområderne Charlottenlund Strandpark og Bellevue, som man finder et kort stykke op ad strandvejen. Man er relativ tæt på vandet og havneområder.

Fra Østerbro er det nemt at nå København centrum både med bil og med offentlig transport. Det er meget nemt at komme ud af byen og på motorvejen, efter den nye gennemkørsel ved Svanemøllen er bygget. Der er samtidig rigeligt med S-tog til mange sjællandske byer. Du kan også blot hoppe på cyklen, og komme nemt ind til byen.

Den ene del af Østerbro ligger i enden af de populære søer, som er perfekt til løbetur eller gåtur, og området er fantastisk.

Velkommen til København Ø.

Husleje: 10.000 DKK / md.
Ledig fra: 19/11/2019
Lejeperiode: 24 måneder

Lignende boliger