Denne bolig er desværre blevet udlejet

Husdyr tilladt: 4-vær. lejlighed til leje i København SV Lejebolig

København SV København 2450
15.129,-
Depositum 45.387,-

Denne bolig er desværre blevet udlejet

  • Ubegrænset
  • Lejlighed
  • 124 M2
  • 4
  • 45.387,-
  • 15-01-2020
  • Ja
  • 270,-

Beskrivelse

Lejeperiode: Ubegrænset.
Ledig fra: 15-01-2020.
Gadenavn: Vestre Teglgade.

Boligen udlejes og administreres af et professionelt ejendomsselskab.

4 værelses lejlighed på Vestre Teglgade, København
3 gode soveværelser og 2 badeværelser.

Lejligheden er delevenlig.

Lejlighederne på Vestre Teglgade ligger tæt på by, havn & indkøb og så  er der plads til alle. 

Ejendommen på Vestre Teglgade hedder Teglværksbyen og er bygget i 2016. Alle lejemålene er lyse med store syd/vestvendte altaner. Både de 3 og 4 værelses boliger byder på smarte planløsninger, som på trods af  åben stue / køkkenalrum giver god mulighed for at man både kan læse lektier ved spisebordet samtidig med at resten af lejlighedens beboere streamer tv-serier i stuen, uden at forstyrrer hinanden. Endvidere er der i de 4 værelses lejligheder tre soveværelser fordelt i hver sin ende af lejlighederne, så de ligger så private som muligt. De 2 værelses lejligheder er perfekte til en single eller et kærestepar med ét godt soveværelse og stor åbent køkkenalrum.

I Teglværksbyen er både familier, unge og modne mennesker velkomne, samt deres firbenede familiemedlemmer. Her kan nemlig søges om at holde hund eller kat i ejendommen.

Kvarteret i Sydhavnen er et af Københavns nyeste og det er stadig i rivende udvikling. Området omkring Teglværksbyen er dog næsten færdigetableret  og med Ankestyrelsens hovedkontor  som nabo  er nærområdet ved ejendommen  et af de mere rolige. Gårdmiljøet til ejendommen er grønt og åbent med overdækket parkering til din cykel. På selvsamme cykel tager det kun 3 minutter, at cykle til Sydhavnen St., 6 minutter at cykle til Fisketorvet og 14 minutter at cykle til Rådhuspladsen. I bil er der endnu kortere og har du brug for at parkere  i ejendommens aflåste kælder kan en parkeringstilladelse til en fast plads tilkøbes.

Alle opgange i ejendommen har elevator og alle lejemål fra 1. sal og opefter har altan – enkelte af lejemålene har private tagterrasser. Lejemål i stuen,  som ligger ind til gården har en dejlig forhave, hvorfor man næste ikke skulle tro at man var så tæt på byen.

Sydhavnen har, som navnet afslører, en havn som mange af områdets beboere bruger som en forfriskende mulighed til at snuppe en hurtig dukkert. Er man ikke til at bade, kan man i stedet tage Havnebus 991 fra Teglholmen til f. eks. Nyhavn eller Bryggen.

Ansøg boligerne i dag for at deltage uforpligtende i en fremvisning af de populære lejemål.

Boligfaciliteter:
- Altan
- Depotrum
- Emhætte
- Fryser
- Komfur
- Køleskab
- Opvaskemaskine

Ejendomsfaciliteter:
- Affaldsskakt
- Cykelparkering
- Elevator
- Husdyr tilladt
- Porttelefon

Lignende boliger