Denne bolig er desværre blevet udlejet

Husdyr tilladt: Charmerende 4-vær. hus til leje - Aarhus N Lejebolig

Aarhus N Aarhus 8200
12.900,-
Depositum 38.700,-

Denne bolig er desværre blevet udlejet

  • Over 12 mdr
  • Hus
  • 124 M2
  • 4
  • 38.700,-
  • 1 1 2018
  • Ja
  • 900,-

Beskrivelse

Charmerende gennemrenoveret bindingsværk beliggende i Lisbjerg i Aarhus N, med have der munder ud i Lisbjerg Skov som er fyldt med gode stier, shelters og naturlegeplads.

Boligen ligger tæt på nybygget skole, børnehave og offentlig transport til Århus. Byen Lisbjerg er blandt Danmarks største byudviklingsprojekter med en unik beliggenhed midt i landskabet og samtidig som en del af Aarhus.

Der går 3 forskellige busser lige ved døren. Bus 1A, 117, 118. Letbanen (når den er færdigbygget i løbet af et par måneder) har stoppested 5 min gåtur fra boligen. Store stoppesteder på bus og letbane ruten er bl.a. Aarhus Universitet, Skejby Sygehus, Rutebilstationen mf.

Udover dette ligger boligen tæt på motorvejene. Der er ca. 30 min. kørsel til Randers, Djursland, Silkeborg, Skanderborg, mm. Udover det er der ca.
- 4 min. kørsel til IKEA
- 7 min. kørsel til Storcenter Nord
- 12 min. kørsel til Bruuns Galleri

Huset er ny istandsat og indeholder et stort lyst HTH køkken med udgang til stor have, tre gode værelser, et lækkert badeværelse, en entré samt et lille ekstra værelse (der pt. bruges som walk-in closet). Gulvvarme i hele underetagen, mens 1. sal opvarmes af radiatorer. Tilhørende parkeringspladser, carport plus et redskabsskur, samt legeplads på fællesarealerne.

Der er et dejligt fællesskab med omkringboende naboer, som er en blanding af alle aldre.

OBS! Vær gerne opmærksom på følgende:

- Der er nogle få årlige vedligeholdelsdage hvor hver husstand står for nogle praktiske opgaver på fællesarealerne omkring husene. Dette kan evt. være at klippe hæk, lure ukrudt, rense fliser, skifte sand i sandkassen, mm. Der er tale om ca. 3 timers arbejde pr. hustand 3-4 gange årligt.

- Lejekontrakten forlænges årligt.

Lignende boliger