Denne bolig er desværre blevet udlejet

Lækker 2-vær. lejlighed til leje på Nørrebro - Kbh N Lejebolig

København N København 2200
10.095,-
Depositum 30.285,-

Denne bolig er desværre blevet udlejet

  • Ubegrænset
  • Lejlighed
  • 48 M2
  • 2
  • 30.285,-
  • Pr. 01-07-2019
  • Ikke oplyst
  • 450,-

Beskrivelse

2-vær lejlighed på 48m² til leje på Tagensvej i København N.

Boligen udlejes og administreres af et professionelt udlejningsselskab.
Bemærk: Boligen udlejes umøbleret - fotos fra fremvisningsboligen.

Opgrænsende til det hippe Nørrebro ligger disse moderne lejligheder i en ældre, ombygget fabriksbygning fuld af autentisk atmosfære.

Nørrebro har i løbet af de seneste år har gennemgået en stor forvandling med sjæl og charme i behold. I dag færdes kreative kunstnere side om side med unge studerende og hippe forældre, hvor en skøn mosaik af supermarkeder, hyggelige caféer og lækre nye steder giver udgør gadebilledet.

Disse totalrenoverede lejligheder har højt til loftet, gulv til loft vinduer og masser af karakter i ægte New Yorker-stil. Lejlighederne som ligger fra 1. til 4. sal har brugsret til kæmpestor fælles tagterrasse, hvor solen kan nydes hele dagen i de varme sommermåneder, og fælles vaskerum til brug for tøjvask. Lige nedenfor døren finder du direkte buslinjer til indre by og blot 2 minutters gang til nærmeste S-togstation.

Hvis man drømmer om en moderne lejlighed med åben planløsning, men samtidigt ønsker at bo i en bygning med sjæl og industriel karakter, er Tagensvej det perfekte sted. Lejlighederne er indrettet så der er netop den plads, som man har brug for. Kvadratmeterne er godt fordelt på et åbent køkken/alrum og stue i ét. Lejlighedernes imponerende loftshøjde er udnyttet til at bygge en lille hems som passende kan bruges som kontor eller soveværelse. Ideelt til den kvalitetsbevidste single eller parret, der ikke vil gå på kompromis med stil.

Der er elevator i ejendommen.

Husdyr ikke tilladt.

Tagensvej løber gennem Nørrebro. Tæt på ejendommen finder man en Fitness World, Nørrebro bycenter samt Mimersparken. Indkøbsmulighederne er mange, hvor man blandt andet finder en Lidl, Silvan og en Netto. Den nærmeste station

er Bispebjerg, som kun ligger få skridt væk. Derudover går både bus 4A og 6A lige ude foran døren, som begge kører til Nørreport, Københavns knudepunkt.


Detaljer:
Boligareal: 48 m²
Værelser: 2
Ledig: Pr. 01-07-2019

Husleje:
Husleje: 10.095,00 kr./md.
Varme (aconto): 300,00 kr./md.
Vand (aconto): 150,00 kr./md.

Depositum:
Depositum: 30.285,00 kr.
Forudbetalt leje: 10.095,00 kr.

Lignende boliger