Denne bolig er desværre blevet udlejet

Lækker 4-vær. lejlighed på 129m² til leje i Roskilde Lejebolig

Roskilde Roskilde 4000
Ring
Depositum 43.500,-

Denne bolig er desværre blevet udlejet

  • Over 12 mdr
  • Lejlighed
  • 129 M2
  • 4
  • 43.500,-
  • Ikke oplyst
  • Ikke oplyst

Beskrivelse

Boligen udlejes og administreres af et professionelt udlejningsselskab.

Fantastisk 4-værelses med altan og eksklusivt køkken/alrum

Privat parkering og elevator

LEJEPERIODE 2 ÅR.

Velkommen til en af de sjældne lejligheder med luksus og komfort, der kan tilfredsstille selv den kræsne køber. Her får I alt lige fra elevator til privat parkeringskælder og en spritny lejlighed med de nye, lækre løsninger.

Boligen er indrettet med øje for høj funktionalitet, og materialerne er lyse og elegante, men samtidig praktiske og med et minimum af vedligeholdelse.

I det stilfulde køkken fra Kreum er det de rene, nordiske linjer, der er gennemgående, og det smagfulde udtryk suppleres af støjsvage og miljørigtige hvidevarer fra Siemens med fuldintegrerede fronter.

Den store, åbne stue og værelserne er beriget med elegante egetræsgulve, og badeværelset er indrettet med store, eksklusive fliser, hvor der naturligvis er gulvvarme.

Lejligheden byder på: Entré, tre dejlige værelser i god størrelse placeret side om side, et flot badeværelse med helt nye hvidevarer og eksklusive armaturer fra Grohe. Lejlighedens samlingspunkt og naturlige centrum er det store, åbne køkken/alrum, der også integrerer opholdsstuen. Herfra er der direkte udgang til en dejlig altan med god plads til havemøbler.

Som en ekstra komfort er der elevator til og fra kælderen, hvor lejligheden har sin egen, private parkeringsplads. Hele kælderen - der også inkluderer et godt depotrum til lejligheden - vil være opvarmet. Der er desuden separat cykelparkering udenfor opgangen og i kælderen.

Lejligheden ligger perfekt i centrum af Roskilde, hvilket gør logistikken i hverdagen nem og bekvem. Du bor tæt på stationen, skoler og velfungerende daginstitutioner. Der er desuden gåafstand til RO's Torv og gågaden, hvor du finder alverdens butikker, restauranter og specialforretninger. For den aktive familie er der et rigt udvalg af fritidsaktiviteter med fitnesscenter, fodboldklub og svømmehal som en del af nærmiljøet.

Oplysninger om boligen:
Leje pr. måned: 14.500 kr.
Aconto forbrug pr. måned: 0 kr.
Forudbetalt leje: 43.500 kr.
Depositum: 43.500 kr.
Byggeår: 2018
Boligareal: 129 m
Antal rum: 4
Elevator: Ja
Altan: Ja
Sagsnr.: 173A00450
Afstand til indkøb: 500 m
Afstand til skole: 500 m
Afstand til off. transport: 250 m
Tilbehør: Siemens kogeplade, Exhausto emhætte, Siemens ovn, Siemens opvaskemaskine, Siemens køle-/fryseskab, Siemens vaskemaskine, Siemens kondens tørretumbler.
Fællesarealer: Der er adgang til friarealer
Tag: Tagpap
Gulve: Trægulve og klinker
Lofter: Beton og gipslofter
Ydermur: Tegl
Altan (2): Alle boliger har en altan eller egen terrasse
Varme: Fjernvarme
Parkering: Parkeringskælder samt gæsteparkering i terræn
Forventet tidspunkt for m: 01.11.2018
Ejendomsværdi i kr.: 4.435.000
Heraf grundværdi i kr.: 510.400
Vurderingsår: 2015

Lignende boliger