Ny og flot lejlighed til leje i København S - 10.400kr. Lejebolig

København S København 2300
10.400,-
Depositum 31.200,-
  • Ubegrænset
  • Lejlighed
  • 55 M2
  • 2
  • 31.200,-
  • Ikke oplyst
  • 550,-

Beskrivelse

Boligen udlejes og administreres af et professionelt ejendomsselskab.
Bemærk: Boligen udlejes umøbleret. Fotos fra fremvisningsboligen.

Nadinehus
Bellakvarter - Indflytning fra april 2020

Det gode liv Nadinehus indeholder lejligheder i størrelsen 50 – 125 kvm fordelt på 2 – 5 værelser. Enkelte lejligheder har privat tagterrasse, og ellers kan man samles med venner og familie på 3. salen i den vestlige del af ejendommen, hvor der findes en rummelig fælles tagterrasse. Nadinehus er et kvalitetsbyggeri tegnet af Mangor & Nagel Arkitekter, med afsæt i Bellakvarterets kontekst og med målsætningen om, at skabe rammer for det gode liv for kommende beboere.

Kvalitet Boligerne er rummelige, fleksible og møbelerbare med lange kig på langs og tværs i boligerne. Velproportionerede vinduer giver god kontakt til omgivelserne. Alle boliger har adgang til egen eller fransk altan, og visse lejligheder har også adgang til privat tagterrasse. Den fælles tagterrasse mod vest giver samspil med gade og gård. Materialerne er gedigne, lyse og imødekommende. Designet er minimalistisk og tidsløst elegant. Farvepaletten er afstemt så der opnås en homogent afdæmpet helhed som udstråler kvalitet.

Samspil Bygningen er udformet som en klassisk Københavner karré med lys facade og et indre gårdrum med porte og passager, som sammenbinder friareaalet med kvarterets gader og pladser. Varierede facadehøjder og velproportionerede bygningsdele skalerer bygningen og skaber gode lysforhold for boligerne og udearealerne. Gårdrummet er designet som et grønt rum for leg og fællesskab. Altaner og terrasser skaber privathed, men også mulighed for social kontakt på langs og tværs mellem boligerne. Kantzoner mod gade og vej udformes som hævede terrasser eller altaner med en lille trappe til terræn, som gør overgangen mellem bygning og by attraktiv og livlig. Et socialt møde med mulighed for en sludder over hækken!

Området Inden for 5 minutters gang fra boligerne ligger Metro station, indkøbsmuligheder (Rema 1000), City Golf, Streethallen (der byder på indendørs boldspil, klatring & leg og udendørs fitnesspark) samt Byparken. Bellakvarter er kendt for Bella Centeret hvor der afholdes mange forskellige messer, som f. eks. kunst- og designmesse, og hvert år afholdesl det meget populære Lego World. Derudover findes også det ikoniske hotel, Bella Sky, med en restaurant på toppen, der er kendt for den storslåede udsigt.

Oplysninger om boligen:
Leje pr. måned: 10.400 kr.
Aconto forbrug pr. måned: 550 kr.
Forudbetalt leje: 10.400 kr.
Depositum: 31.200 kr.
Boligareal: 55 m
Grundareal: 4.836 m
Antal rum: 2
Byggeår: 2020
Antal plan: 1
Sagsnr.: 37
Afstand til off. transport: 700 m
Afstand til skole: 750 m
Afstand til indkøb: 400 m

Lignende boliger