Er Frederikssund på listen over steder, du muligvis godt kunne se dig selv flytte til? Så lad MinLejeBolig hjælpe dig, med at finde den helt rigtige lejebolig. På portalen her, finder du et stort kartotek af lejeboliger i form af huse, lejligheder, rækkehuse og værelser. Hold godt øje, for der kommer løbende nye boliger ind på portalen - både i Frederikssund og andre byer i det kære Danmark.


Lejebolig i Frederikssund

I denne tekst kan du blive klogere på at bo i byen Frederikssund, byen har beliggenhed i Nordsjælland og huser +16.000 indbyggere (data fra 2020), tæt på Roskilde Fjord. Kommunen hedder Frederikssund Kommune og hører under Region Hovedstaden. Udover byen Frederikssund ligger Jægerspris, Skibby og Slangerup også indenfor Kommunegrænsen: Frederikssund Kommune. Med denne sammenlægning, som fandt sted tilbage i januar, år 2007, har medført at Frederikssund Kommune i dag er den næststørste kommune i Nordsjælland, målt ud fra arealet.

Lidt afhængig af hvad du søger for en bolig, hvordan din økonomi er skruet sammen og hvad du gerne vil bo tæt på, så vil nogle områder i Frederikssund passe bedre til dig end andre. Vi har blot listet nogle eksempler op her, over de typiske steder personer søge lejeboliger i eller nær Frederikssund og omegn - eksempelvis: Rene Rasmussen, Sillebroen, Falkenborgvej, Kirkegade, Lærkevej, Rådhusvænget, lejebolig ved Rema i Frederikssund, Vinge, Rosenvænget, Frederikssund Byvej, samt generelle søgninger på ledige lejeboliger efter byen postnummer, som er 3600.

Kender du ikke byen særlig godt, så kan vi anbefale at skrive i kalenderen at du skal hive en dag ud og køre, gå eller cykle rundt i områderne. På den måde kan du mærke om der er et af ovenstående steder, eller måske et helt andet sted i Frederikssund hvor du vil føle dig veltilpas og hjemme.

Vil du ikke finde en lejebolig i byen, men står med en bolig på hånden, som du gerne vil leje ud? Så står vi klar til at hjælpe dig, med at skabe kontakt til potentielle lejere. Du kan oprette en annonce her på portalen og har du spørgsmål hertil, så tøv ikke med at kontakte os i supporten.

Livet med en lejebolig i Frederikssund

Livet med en lejebolig i Frederikssund byder på høj erhvervsfrekvens, lav ledighed og et varieret erhvervsliv i hele Kommunen. Her findes let adgang til smuk natur i form af landskaber og kyst, samt shopping på gågaden eller i byens center og lækre caféer.

Arbejder du i København, kan du nemt komme til og fra din bopæl og jobbet. Det vil tage dig omkring en times kørsel til og fra arbejde i bil, og det også muligt at tage offentlig transport.

Spørger du en indbygger om, hvordan det er at bo i Frederikssund, vil du højst sandsynligt få et svar i stil med at: Isefjorden og Roskilde Fjord som nærmest ligger i enhver indbyggers baghave tiltrækker tilflyttere til byen, i og med at man bør tæt på vandet, ligegyldigt hvor i Frederikssund du har bopæl. Derudover findes en ro og orden, som ikke findes i det vilde storbyliv, som mange af indbyggerne glæder sig over.

Studerende i Frederikssund

Frederikssund er ikke som sådan stor studieby. Jovist, byen har en uddannelser at byde på, men ikke nær så mange studerende som de større studiebyer, som f.eks København, eller Roskilde som ligger tættere på.

I Frederikssund finder du eksempelvis uddannelser som: Erhvervsuddannelser, gymnasiale uddannelser, 10 klasse, Data og Kommunikation, grundforløb og EUD Business‎.

Uanset om du skal startede på en uddannelse i Frederikssund, eller en nærtliggende større studieby, så er byen et ganske fint valg at slå sig ned i som studerende. Du får nemlig i Frederikssund meget mere for pengene, og du har samtidig gode kollektive transportmuligheder samt en motorvej tæt på dig, så du nemt kan komme rundt til andre byer.

Er du optaget på dit drømmestudie i eller nær Frederikssund? Og leder du nu efter et sted at bo i nærheden af skolen med kort transport, så hold godt øje på siden her. Der kommer løbende nye annoncer ind med ledige lejelejligheder, huse og værelser i Frederikssund. De bliver dog hurtigt udlejet, så det er bare med at kontakte en udlejer, når du falder over en annonce.

Familieboliger i Frederikssund

Frederikssund er en vaskeægte familieby, byen byder på en masse tilbud til borgere og dens besøgende, hvoraf nogle af dem er betalte oplevelser, mens andre er gratis. F.eks findes der i Frederikssund mange smukke ruter og stier, som familien kan bevæge sig ud på, derudover har byen har en strand, en fjord, kunst og kultur og ikke mindst leg og aktiviteter til både store som små.

Hold dig ikke tilbage med at flytte til Frederikssund, hvis du går med en frygt om at dit barn ikke kan blive passet, mens du er på arbejde. Kommunen har den regel, at tilflyttere, samt andre der ønsker plads senere end ved udløb af barselsorlovsperioden - har krav på en plads senest 3 måneder efter ansøgningsdatoen. For de borgere der har skolebørn og som flytter til byen Frederikssund, da vil der også altid findes en skole, så børnene hver morgen kan pakke skoletasken og komme godt afsted til skole.

På MinLejeBolig har vi udelukkende annoncer vist med lejeboliger, og dermed ingen huse, lejligheder eller andet til salg via portalen. Er du dog lun på tanken om at flytte til Frederikssund og enten købe en ejerlejlighed eller et hus, men du ikke kender til området? Så er det altid en god ide at prøve at leje en bolig i en periode, hvor du og din familie kan få fornemmelsen af om dette er det helt rigtige for jer.

Har du dyr i familien, som skal flytte med til Frederikssund? Så anbefaler vi altid at tjekke den lejekontrakt på de boliger du er interesseret i, om der står noget i forhold til at holde dyr i husstanden. Der er næsten ikke noget mere ærgerligt end at flytte ind et sted hvor det ikke er tilladt at holde husdyr. I værste fald kan du og din familie blive smidt ud.

Præcisér din søgning

Du har med garanti en masse specifikke krav til dit kommende hjem, uanset hvor i livet du er. Det kan være en god ide, at definere disse krav - for hvorfor bruge tid på at kigge på boliger, der ikke passer til dig behov?

Derefter kan du nemt og hurtigt sortere i listen over lejeboliger i Frederikssund Funktionen gør sig særlig nyttig til at præcisere hvilken type bolig du søger, størrelse, budget mm.

Har du ikke de store krav? Jamen så gå endelig i krig med at undersøge de mange lejeboliger du finder i MinLejeBoligs’ store kartotek.