×

Der blev ikke fundet boliger på den angivne vej. Viser alle boliger i området i stedet


Grenaa - find lejebolig i Grenaa på MinLejeBolig, hvis du påtænker at flytte til den charmerende by Grenaa, der er placeret i Østjylland. På MinLejeBolig hjælper vi dig, med at skabe et godt overblik over ledige lejeboliger og du kan kontakte udlejere af lejligheder, villaer, rækkehuse og værelser nemt og hurtigt.


Lejebolig i Grenaa

Hvis du påtænker at finde en leje lejlighed, et værelse til leje eller et hus i Grenaa, kan du i denne artikel blive en del klogere på den dejlige by i Østjylland. Grenaa eller Grenå som byen også hedder, er en hyggelig by med massere historie. Grenå har været en købstad siden 1445 og er altså i dag Djurslands største handelsby, hvor du finder gode shoppingmuligheder i de forskellige typer af specialforretninger og supermarkeder.

Grenaa huserer +14.000 indbyggere og har en havn med færgeruter til Anholt i Kattegat og den hallandske by Halmstad i Sverige. Indtil kommunalreformen i 2007 var Grenaa en del af Grenaa Kommune, hvorefter byen blev lagt sammen med Norddjurs Kommune, der tilhører Region Midtjylland. I dag er Grenaa hovedbyen i Norddjurs Kommune.

Er du endt på denne side, men har måske en villa eller lejlighed som udlejes i Grenaa, så kan også hurtigt og nemt udleje din bolig her på MinLejeBolig. Bemærk, at du ikke kan sælge eller finde lejligheder i Grenaa til salg eller generelt boliger til salg på MinLejeBolig, hvorfor du altså ikke kan købe en lejlighed eller anden bolig her. Det er udelukkende lejeboliger, som er vores fokus.

Livet med en lejebolig i Grenaa

Grenå rummer hele tre gågader der mødes på Torvet, hvor du om sommeren kan nyde cafelivet med udendørs servering. Med en lejebolig i Grenaa kan du også hver lørdag og mandag i juli måned nyde musik på Torvet, der samler byens indbyggere. Med en lejebolig i Grenaa vil du kunne nyde godt af de aktiviteter der findes i byen, sammen med kulturen og historien som byen byder på. Du kan bl.a besøge Grenaa Kirke der ligger på torvet - kirken blev til i omkring år 1300, men blev gennemrestaureret i 2001 og er noget som indbyggerne med en lejebolig i Grenaa er meget stolte af.

Uanset om du søger en leje lejlighed eller et hus til leje i Grenaa, byder byen på mange muligheder for for både studerende, enlige og børnefamilier som ældre. For som beboer i Grenå Komme er et fokusområde, at du skal kunne finde daginstitutioner, skoler og flere uddannelsessteder inden for rækkevidde.

Afhængig af din livsstil vil forskellige områder af Grenaa måske passe bedre til dig end andre. Det afhænger nemlig af dit ønske om boligtype, da der er forskel på at bo i en leje lejlighed i centrum af Grenaa med diverse caféer som naboer, eller om du ønsker et hus, hvor der er mere ro. Din økonomi spiller også ind, da nogle områder er dyre end andre. Steder hvor der typisk er søgninger på boliger i Grenaa, er eksempelvis i eller nær: Lejebolig Hestehaven Grenå, leje lejligheder i Åbyen Grenå.

Studerende i Grenaa

Hvis du har forelsket dig i et studie i Grenaa, eller blot er ved at undersøge mulighederne for lejeboliger i Grenå, fordi du påtænker at finde et studie i byen, så er du ikke alene. Gennem årene er det blevet muligt at læse flere studier i byen.

Men som du nok har erfaret, uanset hvor i landet du søger en lejebolig, skal du altså være hurtigt ude. Det er nemlig sådan, at de bedste boliger som regel også er dem, der bliver først udlejet. Når først vi nærmer os juni - juli måned, så går det ekstra hurtigt, da alle studerende er ude med riven, for at få fingrene i de bedste og billigste boliger.

Når du er færdig med dit studie, og måske ønsker en større leje lejlighed eller måske et hus til leje i byen? Så kan du glæde dig over, at du i Grenaa og omegn altså finder mange attraktive arbejdspladser, og ellers er du med en lejebolig i Grenå, tæt på andre byer idet du kun har 18 kilometer til Bønnerup Strand, 31 kilometer til Ebeltoft, 34 kilometer til Rønde, 55 kilometer til Randers, samt ikke mindst 60 kilometer til Aarhus.

Familieboliger i Grenaa

Der kan være mange gode grunde til at flytte til Grenaa som familie - måske I kommer fra en af de omkringliggende større byer, og ønsker en lejebolig i Grenaa for at komme væk fra det mere travle byliv? Det kan også være at I blot er nået til det punkt i livet, hvor I ønsker mere plads eller ro? Lige netop plads og ro er noget du med en lejebolig i Grenå kan få og endda til en billig penge. Generelt er både leje lejligheder og huse til leje i Grenaa noget billigere end andre byer.

Uanset om I ønsker en leje lejlighed nede på torvet, så I ikke behøver at give helt op på bylivet og den atmosfære det giver i hverdagen, at bo tæt på hvor der er liv og glade dage, eller om I ønsker at leje et hus i Grenaa, hvor der er mere plads og luft i hverdagen, og hvor der altså ikke skal tages højde for naboer, under- og overboer, så er en ting sikkert: Jeres nye hjem findes på MinLejeBolig. Der kan være fordele og ulemper ved forskellige typer af lejeboliger; med en leje lejlighed som familiebolig slipper i for alt arbejdet, der er forbundet med at have hus og have. Omvendt giver et hus netop mulighed for leg i haven og grill aftener med venner og familie - og det er derfor ofte at en villa et stort ønske, når familien planlægger at udvide med en lille en.

Rigtig mange vælger at flytte tilbage til deres barndomsby ,når de er nået til et sted i livet hvor de ønsker at stifte familie, eller blot er klar til at fraflytte den by de har brugt deres ungdomsliv i. I Grenaa finder du derfor også mange forskellige generationer, og ligeledes lejeboliger i Grenaa som tilgodeser alles behov. Heriblandt 1, 2 eller flere værelses leje lejligheder, rækkehuse, parcelhuse eller værelser til leje i Grenaa.

En ting er fælles for alle typer af lejeboliger; det er vigtigt at få styr på familiens firbenede medlemmer, hvis I holder husdyr, da det skal fremgå klart og tydeligt i lejekontrakten, om det er tilladt at holde husdyr, der hvor du kigger efter din kommende bolig. Det vil være så ærgerligt, at du flytter ind, og der så en dag kommer en kedeligt besked i postkassen. Derudover er lejeperioden og depositum også et vigtigt parameter at få styr på, inden en lejekontrakt bliver underskrevet.

Præcisér din søgning

Du har med garanti en masse specifikke krav til dit kommende hjem, uanset hvor i livet du er. Det kan være en god ide, at definere disse krav - for hvorfor bruge tid på at kigge på boliger, der ikke passer til dig behov?

Derefter kan du nemt og hurtigt sortere i listen over lejeboliger i Grenaa. Funktionen gør sig særlig nyttig til at præcisere hvilken type bolig du søger, størrelse, budget mm.

Har du ikke de store krav? Jamen så gå endelig i krig med at undersøge de mange lejeboliger du finder i MinLejeBolig’s store kartotek.