Lejebolig i Køge - find dit nye hjem i Danmarks mest servicemindede handelsby Køge. Uanset hvilken type bolig du er på jagt efter, om det er en ledig leje lejlighed, et værelse til leje eller et hus, så benyt dig af MinLejeBoligs store kartotek over ledige lejeboliger i og omkring Køge.


Lejebolig i Køge

Uanset hvor du søger en lejebolig, kan boligjagten være hård. Derfor har du måske allerede forsøgt dig med at søge efter boliger til leje i Køge området på DBA, diverse boligportaler eller på Facebook - muligvis uden at være kommet tættere på at underskrive en lejekontrakt og kunne flytte ind i din nye bolig i Køge, siden du er kommet hertil portalen.

Du kan derfor glæde dig over, at være havnet på MinLejeBolig for der kommer hele tiden nye boliger op på platformen. Det betyder altså, at uanset om du søger en leje eller studiebolig i Køge, fordi du skal studere i byen eller søger et nyt hjem til dig selv eller hele din familie, så kan du finde din nye bolig på MinLejeBolig, hvis blot du har en smule tålmodighed.

Der er ikke meget ved, at kigge på lejeboliger der ikke passer til dine behov. Det er tidskrævende og tager hurtigt pusten fra en. Derfor kan du hurtigt og nemt præcisere din søgning her på portalen - hvordan du gør det kan du læse mere om længere nede i artiklen.

Kender du ikke Køge så godt endnu, så kan du i denne artikel blive klogere på byen der også kaldes for "det nye Vesterbro" og hvorfor byen har fået dette navn.

Hvis du er endt i denne artikel, men har måske en villa eller lejlighed som udlejes i Køge, så kan du også hurtigt og nemt udleje din bolig her på MinLejeBolig. Tryk blot på knappen i højre højre "udlej din bolig" så er du allerede godt på vej.

Ønsker du at købe en lejlighed eller et hus i Køge, så skal du være opmærksom på, at du ikke finder lejligheder i Køge til salg eller generelt boliger til salg på MinLejeBolig - hvorfor du altså ikke kan købe en lejlighed eller anden bolig her.

Livet med en lejebolig i Køge

Køge som huserer +37.000 indbyggere, er en by i vækst på Østsjælland. Byen som ligger i Køge Kommune omfatter Ølby Lyng, Ølsemagle Lyng, Søndre Køge, Boholte, Hastrup, Svansbjerg og Herfølge hvilket gør Køge til Danmarks 18. største byområde.

I dag ses Køge som en satellitby til København, da motorvejen forbinder Køge med København og den bymæssige bebyggelse findes hele vejen langs Køge Bugt Motorvejen ind til København.

Nu hvor der er styr på facts omkring Køge, vil du måske gerne vide lidt om hvorfor byen i folkemunde kaldes for "det nye Vesterbro", og det skyldes faktisk at trods Køge ligger 40 km. syd for København, så tager intercitytoget dig fra Køge til Københavns Hovedbanegård på bare 19 minutter. Det betyder, at du med toget bruger omtrent samme tid på at nå centrum som mange københavnere.

Især københavnerne har, i den grad, fået øjnene op for udsigten til at kunne leje en lejelighed eller en finde en villa til leje i Køge, som tilbyder nærhed til både naturen og København, ny bystrand og nyt universitetshospital. De næste 10 år forventes det, at der kommer 8.000 flere indbyggere til Køge Kommune. Køge har alt. Hvis du vil have både vand, by, handelsliv, caféer, restauranter og gode skoler, så er der ikke andre steder ned langs kysten, hvor du kan få det samme.

Med en leje lejlighed, et værelse til leje eller en villa i Køge, vil du med garanti elske at tage en tur ind til Køge Torv og gå på cafe eller shoppe. Kulturelt finder du også flere museer og Danmarks ældste bindingsværkshus i byens kerne. Du får hurtigt følelsen af, at du bevæger dig rundt i en by af ældre dato, der har meget historie og charme. Som kontrast til det, finder du tæt på Køge station det nye "Strædet", hvor der er en shoppinggade der med sine grå facader i den grad skiller sig ud - hvori du i denne gade finder kædeforretninger og restauranter.

Inden du begynder at lede efter en bolig, uanset hvilken type bolig du søger, er det relevant at gøre dig nogle tanker om dine behov og præferencer til din kommende lejebolig i Køge, samt din økonomiske situation, da typen af bolig muligvis afhænger af om du søger en leje lejlighed eller et værelse til leje i Køge i forbindelse med et studie, eller om du søger en lejebolig der kan rumme en hel familie.

Studerende i Køge

Skal du til at søge ind på et studie, eller er du måske allerede blevet optaget på et? Så er det ikke underligt at du leder efter en lejebolig i Køge og omegn, idet du finder flere spændende uddannelser i Køge og du har samtidig København relativt tæt på. Også både Næstved og Slagelse er mulige byer du kan studere i, hvis du finder en lejebolig i Køge.

I Køge finder du følgende uddannelser:

  • Farmakonomuddannelsen
  • Digital Konceptudvikling
  • Handelsøkonom
  • Serviceøkonom
  • Multimediadesigner

Flere søger mod Køge selvom de skal studere i København. Det skyldes at boligjagten er særlig hård i netop København, når de nye studerende først får svar på, om der er kommet ind på deres drømmeuddannelse. I kombination af at flere mennesker søger mod Køge, betyder det også at boligerne ryger hurtigere end førhen. Hvis du har besluttet dig for, at din kommende leje lejlighed eller værelse skal være i Køge, skal du altså holde godt øje med MinLejeBolig og slå hurtigt til, når du finder en bolig der passer til dine behov.

Familieboliger i Køge

At vende snuden en smule sydpå til Køge, er som tidligere nævnt blevet meget populært både blandt unge men også blandt børnefamilier og unge par, der ikke helt er klar til at opgive bylivet i København, men som stadigvæk har brug for at komme lidt ud af byen. Du finder flere skønne kvarterer rundt om i Køge, hvor parcelhuse med dejlige haver pryder bybilledet. Hvor i Køge du og din familie skal flytte hen, afhænger af jeres behov. Med en leje lejlighed eller en villa til leje i Køge Nord også kendt som Ølsemagle, er i tæt på togstationen der hurtigt transporterer dig til Københavns Centrum. Ikke langt fra Ølsemagle kan du gå en tur på stranden og bade, og børnene kan også nyde at lege på de grønne arealer du finder i området.

Det kan også være, at I ønsker en skøn nybygget leje lejlighed ude ved Køge havn, med en skøn havudsigt. I det område her, har i også Køge miniby som nabo, hvor i kan hygge jer i weekenderne. Her er i heller ikke langt fra Vallø camping, der altid er et hit for børn og voksne i sommermånederne, for ikke at glemme at centrum af Køge findes indenfor en 10 minutters spadseretur.

I Køge finder du forskellige generationer og ligeledes lejeboliger her på MinLejeBolig, som tilgodeser alle behov. Heriblandt 1, 2, 3 eller flere værelses leje lejligheder, rækkehuse, parcelhuse eller værelser til leje i 4600 Køge.

Uanset hvilken type bolig du søger, så er der en ting som er fælles for alle typer af boliger som du støder på her, eller andre steder. Sæt dig altid grundigt ind i lejekontrakten, særligt i forhold til husdyr og om lejeperioden er begrænset eller ubegrænset Hvis I fx ønsker at holde husdyr, er det vigtigt at finde en lejebolig hvor det er tilladt. Ellers kan du risikere at få en kedelig besked ind af dørsprækken.

Præcisér din søgning

Du har med garanti en masse specifikke krav til dit kommende hjem, uanset hvor i livet du er. Det kan være en god ide, at definere disse krav - for hvorfor bruge tid på at kigge på boliger, der ikke passer til dig behov?

Derefter kan du nemt og hurtigt sortere i listen over lejeboliger i Køge. Funktionen gør sig særlig nyttig, til at præcisere hvilken type bolig du søger, størrelse, budget mm.

Har du ikke de store krav? Jamen så gå endelig i krig med at undersøge de mange lejeboliger du finder i MinLejeBoligs’ store kartotek.