Find lejebolig i Gentofte lige her på MinLejeBolig.dk


I oversigten finder du hundredevis af dejlige lejeboliger, der lige nu er ledige i Gentofte. Surf rundt blandt lejeboliger, og find dit drømmehjem i det område du ønsker at bo ved, uanset størrelse og dit budget, byder vores kartotek på massere af muligheder.


Gentofte er kendt for at være et dejligt grønt område, med kort afstand til hovedstaden København samt Øresund. Det gør Gentofte Kommune til et godt og centralt sted at bosætte sig. Gentofte har gode offentlige transportmuligheder, med Hellerup Station som knudepunktet.

Værd at vide om Gentofte

Trods Gentofte er en kommune, hører bydelen stadigvæk til Storkøbenhavn. Der bor knap 75.000 indbyggere i Gentofte, hvilket placerer byen som den 6. største by i Danmark baseret på indbyggertal

Gentofte kommune er kendt for at byde på byens skønne natur, vandet og samtidig at være tæt på Københavns indre by. Dette gør Gentofte ideelt at bo i, for dig der holder af naturen men samtidig ikke ønsker at flytte alt for langt væk fra København

Gentofte er også kendt for at være en by, der huserer en del velhavende mennesker. Det ses bl.a. ved at kommunen, ligger på en samlet top-3 placering i Danmark, målt på indkomst.

Derfor er det også hovedsageligt villakvarterer som Gentofte byder på, men bare rolig, du finder også lejlighedskomplekser i nogle områder. Gentofte består af mange områder, der med årene er smeltet mere eller mindre sammen til én stor by, og der er altså ingen fysiske grænser at se.

Gentofte - det populære valg

Selvom Gentofte er placeret tæt på indre by, behøver du faktisk ikke storbyen, med en lejebolig i Gentofte. For Gentofte byder også på alle nødvendige butikker, du har brug for i din hverdag såsom; massere af supermarkeder, der i hvert fald dækker de flestes behov, møbelforretninger, restauranter, dyrehandlere mm. Er det alligevel ikke nok - jamen så tager toget dig heldigvis hurtigt ind til byen.

Gentofte Sø er byens hjerte, og med en lejebolig i denne skønne by, får du her også mulighed for at trække dig fra en ellers bebygget by og komme ud og nyde de grønne områder. Området bliver flittigt brugt af byens indbyggere, to som firbenede.

Endnu et plus ved Gentofte er, at Helsingørmotorvejen ligger tæt op af byen, hvilket igen gør den attraktiv for pendlere, der skal enten den ene eller anden vej.

Lejebolig i Gentofte

Som tidligere nævnt, er Gentofte kendt for at husere en del velhavende mennesker. Dette betyder også, at prisen for en lejebolig i Gentofte kan siges at være høj, hvilket må antages at være forventeligt, da kommunen er en af de rigeste og mest velhavende, i hele Danmark.

Der er dog udsving i priserne på en lejebolig i Gentofte, alt efter hvor i kommunen du søger en lejebolig.

Et godt udgangspunkt er at desto tættere du kommer på Øresund, jo højere er prisen på en lejebolig i Gentofte. Du finder dog mest strandvejsvillaer ud til Øresund, der ikke er til leje men i stedet blot kan købes.

Er du helt forelsket i den dejlige by Gentofte, har MinLejeBolig, lavet en liste over gennemsnitlige priser for lejeboliger i Gentofte, alt efter størrelse.

 1. Et værelse i Gentofte udlejes gennemsnitligt til: 4546 kr.
 2. En 1-værelses lejebolig i Gentofte udlejes gennemsnitligt til: 6449 kr.
 3. En 2-værelses lejebolig i Gentofte udlejes gennemsnitligt til: 10.603 kr.
 4. En 3-værelses lejebolig i Gentofte udlejes gennemsnitligt til: 13.324 kr.
 5. En 4-værelses lejebolig i Gentofte udlejes gennemsnitligt til: 20.319 kr.

MinLejeBolig har et stort kartotek af lejeboliger i Gentofte

Er du blevet klogere på, efter denne artikel om byen Gentofte, er stedet hvor du skal finde din nye lejebolig - et hjem som passer til din personlighed, livsstil, dit arbejds og / eller studies beliggenhed m.v. bedst? Så er det jo skønt.

Uanset hvor i Gentofte du ønsker at bosætte dig, om det er tæt på stationen, Gentofte Sø eller Bernstorffsparken, kan du med garanti finde den helt rette lejebolig på MinLejeBolig.dk og du kan være sikker på, at du altid kan finde en del fordele ved at bo i denne helt fantastiske og charmerende by, da byen byder på meget forskelligt der tilgodeser de flestes behov.

Få besked når den perfekte lejebolig bliver ledig i Gentofte

Du har muligvis bemærket, at Gentofte ikke flyder i lejeboliger, da de fleste vælger at købe deres hjem. Det betyder at lejeboligerne i Gentofte er meget populære, og aldrig står ledige særlig længe, for de igen bliver udlejet. Da de afsættes hurtigt, gør du klogt i at tilmelde dig MinLejeBoligs smarte søgerobot, som nemt og hurtigt sender dig en notifikation, når der dukker en ny lejebolig op - som selvfølgelig matcher dine kriterier.

Præciser din søgning på MinLejeBolig

For at gøre et nemmere for dig selv, bør du præcisere din søgning når du leder efter en lejebolig i Gentofte på MinLejeBolig.dk, hvis du altså har specifikke krav. På den måde, gør du din boligjagt på en lejebolig i Gentofte meget sjovere og langt mere overskuelig, ved kun at blive præsenteret for boliger, der rent faktisk passer til dine behov.

Sådan kan du præcisére din søgning på MinLejeBolig

Det er nemt og hurtigt, for at præcisére din søgning, skal du blot vælge hvilken type bolig du søger, undersøg filtrene ved at trykke på “Flere muligheder” knappen, og derefter kan du let præciser din søgning.

 • Eksempelvis ud fra følgende:
  • Du søger en bestemt type lejebolig
  • Du søger en lejebolig i en bestemt størrelse
  • Du søger en lejebolig til et bestemt budget ift. husleje
  • Du søger at din lejebolig har have, altan eller andet